حمایت حقوقی و آموزش قوانین در لایه‌های مختلف سپاه و بسیج ضروری است

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مازندران در دیدار با فرمانده سپاه ساری با تاکید بر ضرورت آموزش‌های حقوقی در نیروهای مسلح گفت: آگاهی از قوانین به‌ویژه قانون به‌کارگیری سلاح می‌تواند از بروز بسیاری از خطاها و تشکیل پرونده‌های قضایی جلوگیری کند.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مازندران در دیدار با فرمانده سپاه ساری
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

،همزمان با میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز هفته کرامت، فرمانده سپاه شهرستان ساری به همراه جانشین و رئیس بازرسی سپاه این شهرستان با حجت‌الاسلام زارعی، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مازندران دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار، حجت‌الاسلام زارعی با اشاره به برخی پرونده‌های مطرح در حوزه نیروهای مسلح، بر اهمیت آموزش‌های حقوقی و قانونی در میان نیروها به‌ویژه بسیجیان تأکید کرد و گفت: بسیاری از خطاها به دلیل ناآگاهی از قوانین رخ می‌دهد و گاهی ضعف در آموزش باعث می‌شود نیروها ناخواسته مرتکب اشتباه شوند و حتی در مواردی یک مجرم از نیروهای مسلح شکایت کند.

وی همچنین با اشاره به حضور پرشور مردم در صحنه‌های مختلف اجتماعی افزود:این همراهی و حمایت مردمی به برکت خون شهدای اخیر و به‌ویژه امام شهید شکل گرفته و می‌توان از آن به عنوان جلوه‌ای از برکات ایثار و فداکاری یاد کرد.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح مازندران با بیان اینکه سلاح از نظر حقوقی ابزاری است که ذاتاً قابلیت کشندگی دارد، تأکید کرد:استفاده‌کنندگان از سلاح باید دوره‌های آموزشی لازم را طی کنند و آشنایی کامل با قانون به‌کارگیری سلاح و دیگر جرائم شایع داشته باشند؛ در این زمینه سازمان قضایی نیروهای مسلح آمادگی دارد آموزش‌های لازم را ارائه کند.

در ادامه این دیدار، فرمانده سپاه شهرستان ساری نیز گزارشی از ماموریت‌ها و اقدامات بسیج در راستای تامین امنیت مردم در ایام جنگ تحمیلی ارائه کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه