معاون استاندار مازندران:

۴۸۶۶ واحد مسکن حمایتی وارد مرحله اجرا شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار با اشاره به روند تأمین زمین و اجرای پروژه‌های مسکن حمایتی اعلام کرد: تاکنون ۱۵۰ هکتار زمین برای این طرح‌ها اختصاص یافته و عملیات اجرایی بیش از ۴ هزار و ۸۶۰ واحد در استان آغاز شده است.

ساخت مسکن
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،دادبود با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در حوزه مسکن حمایتی اظهار داشت: تاکنون حدود ۱۵۰ هکتار زمین برای اجرای پروژه‌های مسکن حمایتی در استان تأمین شده و بر این اساس ۶ هزار و ۵۰۲ واحد در این اراضی تعریف و طراحی شده است.

وی افزود: از این تعداد، عملیات اجرایی ۴ هزار و ۸۶۶ واحد آغاز شده و با توجه به روند فعلی کار و پیگیری‌های انجام‌شده، پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال دو هزار واحد از این مجموعه تحویل متقاضیان مسکن حمایتی شود.

معاون عمرانی استاندار در ادامه با اشاره به وضعیت طرح مسکن خودمالک گفت: تاکنون ۱۵ هزار و ۶۰۷ واحد مسکن خودمالک قرارداد اخذ تسهیلات خود را با بانک‌ها منعقد کرده و فرآیند ساخت این واحدها آغاز شده است.

دادبود همچنین از صدور ۱۶ هزار و ۶۷۷ پروانه ساختمانی در حوزه بازآفرینی شهری خبر داد و تصریح کرد: این تعداد پروانه در راستای نوسازی بافت‌های فرسوده و تقویت جریان ساخت‌وساز شهری صادر شده و بخش مهمی از سبد تأمین مسکن استان را تشکیل می‌دهد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت ساخت‌وساز روستایی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۲۳ هزار و ۷۴۲ واحد در حوزه مسکن روستایی قرارداد دریافت تسهیلات منعقد کرده‌اند و پرداخت وام‌های مربوطه در سراسر استان در حال انجام است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه