باسکول‌های وسایل نقلیه جاده‌ای مستقر در پلیس‌راه‌های مازندران استانداردسنجی می‌شود

رئیس اداره اندازه‌شناسی و اوزان و مقیاس‌های اداره‌کل استاندارد مازندران از اجرای نظارت ویژه و استانداردسنجی باسکول‌های توزین وسایل نقلیه جاده‌ای مستقر در پلیس‌راه‌های استان خبر داد.

باسکول جاده ای
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،سید محمدعلی موسوی با اعلام این خبر اظهار کرد: به‌زودی باسکول‌های توزین وسایل نقلیه جاده‌ای مستقر در پلیس‌راه‌های استان مازندران مورد ارزیابی و نظارت ویژه قرار می‌گیرند و در صورت عدم انطباق با استانداردهای ملی، ضمن اخذ تعهد برای اصلاح و تعمیر، به‌منظور کالیبراسیون و کنترل صحت و دقت، از دسترس خارج خواهند شد.

وی با اشاره به ضوابط قانونی وسایل سنجش افزود: بر اساس قوانین موجود، تمامی وسایل سنجش مورد استفاده در دادوستد عمومی، چه در مرحله تولید و چه در مرحله کاربرد، تحت نظارت سازمان ملی استاندارد ایران قرار دارند و این تجهیزات باید در فواصل زمانی مشخص، به‌صورت دوره‌ای توسط شرکت‌های دارای تأیید صلاحیت، مورد آزمون و کالیبراسیون قرار گیرند.

رئیس اداره اندازه‌شناسی استاندارد مازندران ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۲۱۰ دستگاه باسکول وسایل نقلیه چرخ‌دار جاده‌ای (باسکول‌های ثابت همکف) از مجموع ۸۵۰ باسکول فعال در استان، بر اساس استاندارد ملی مربوطه مورد آزمون قرار گرفته‌اند.

موسوی تصریح کرد: همچنین حسب درخواست دادگستری استان مازندران، نظارت ویژه بر تمامی باسکول‌های مستقر در پلیس‌راه‌های استان به‌زودی در سطح استان اجرایی خواهد شد.

وی با تأکید بر اهمیت استانداردسازی وسایل سنجش در افزایش اعتماد عمومی گفت: به‌منظور جلوگیری از تضییع حقوق استفاده‌کنندگان، آزمون صحت عملکرد باسکول‌های مورد استفاده در کارخانجات، مرغداری‌ها، مراکز توزیع آهن و مقاطع فولادی، مراکز توزیع مصالح ساختمانی، باسکول‌های عمومی، باسکول‌های مستقر در شهرک‌های صنعتی و گمرکات، در اولویت کاری این اداره‌کل قرار دارد.

رئیس اداره اندازه‌شناسی استاندارد مازندران خاطرنشان کرد: آزمون باسکول‌های ثابت همکف محدود به زمان خاصی نبوده و به‌صورت مستمر در طول سال و در تمامی شهرستان‌های استان انجام می‌شود و از واحدهای تولیدی، خدماتی و باسکول‌داران انتظار می‌رود همکاری لازم را با بازرسان استاندارد داشته باشند.

موسوی با اشاره به  لزوم توجه به تاییدیه باسکول‌ها افزود: داشتن گواهی کالیبراسیون و تاییدیه استاندارد برای تمامی باسکول‌های مورد استفاده در فرآیند دادوستد الزامی است و استفاده‌کنندگان باید از وجود گواهی صحت سنجش و تاییدیه استاندارد بر روی باسکول‌ها اطمینان حاصل کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه