سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

مدیرکل جهادکشاورزی مازندران:

کالاهای اساسی بازار مازندران به‌طور کامل تأمین است

مدیرکل جهادکشاورزی مازندران با اشاره به تأمین کامل کالاهای اساسی مورد نیاز بازار گفت: هزار تن شکر، ۵۵۰ تن برنج، هزار تن مرغ منجمد و ۶.۵ تن خرما در حال توزیع در سطح استان است.

کالای اساسی
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

،تیموری با تشریح وضعیت توزیع اقلام اساسی در مازندران اظهار کرد: مرغ کشتار روز با قیمت ۲۱۵ تا ۲۴۰ هزار تومان، شکر به قیمت ۸۷ هزار تومان، خرما به قیمت ۲۹۵ هزار تومان، شیر پاکتی ۴۶ هزار و ۵۰۰ تومان و تخم‌مرغ با قیمت ۲۱۰ تا ۲۵۰ هزار تومان در فروشگاه‌ها، تعاونی‌ها و مراکز خرید عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه گوشت منجمد نیز هر کیلوگرم به قیمت یک میلیون و ۳۰ هزار تومان در بازار توزیع می‌شود، افزود: تا دو هفته آینده یکی از بزرگ‌ترین محموله‌های گوشت وارد کشور خواهد شد که با قیمت ۸۵۰ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.

مدیرکل جهادکشاورزی مازندران همچنین با اشاره به توزیع ۳ هزار و ۷۵۰ تن روغن خوراکی در هفته‌های اخیر در بازار استان، از ذخیره بیش از ۳ هزار تن روغن دیگر خبر داد و گفت: روغن مصرفی اصناف و واحدهای صنعتی از جمله قنادی‌ها نیز به‌طور کامل تأمین شده است.

تیموری از راه‌اندازی نمایشگاه‌ها و غرفه‌های عرضه مستقیم کالا از اواسط ماه مبارک رمضان در مازندران خبر داد و افزود: برپایی این نمایشگاه‌ها تاکنون در ۱۱ شهرستان استان تصویب شده و در صورت اعلام آمادگی سایر شهرستان‌ها، زمینه برگزاری نمایشگاه در دیگر مناطق نیز فراهم خواهد شد.

وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه کمبود یا تخلف در تأمین و عرضه کالاها، مراتب را به ادارات جهادکشاورزی یا صنعت، معدن و تجارت شهرستان‌ها اطلاع دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه