English

ادارات و مدارس مازندران فردا طبق روال عادی فعال هستند

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران گفت:تمامی ادارات، مدارس و دستگاه‌های اجرایی استان در روز یکشنبه ۱۴ دی‌ماه طبق برنامه عادی باز و فعال خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،عیسی قاسمی طوسی افزود:تمامی واحد‌های اداری، آموزشی و اجرایی استان در روز یکشنبه ۱۴ دی فعالیت خود را طبق برنامه از سر خواهند گرفت. این تصمیم در راستای استمرار خدمات عمومی و آموزشی اتخاذ شده و مسئولان دستگاه‌ها موظفند با برنامه‌ریزی مناسب، روند خدمت‌رسانی به مردم و حضور دانش‌آموزان در مدارس را بدون وقفه دنبال کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران در ادامه تصریح کرد:مردم اخبار و اطلاعیه‌های مربوط به تعطیلی یا تغییر در ساعات کاری ادارات و مدارس را صرفا از طریق درگاه رسمی استانداری مازندران و مراجع معتبر پیگیری کنند و از توجه به شایعات و اخبار غیررسمی خودداری نمایند.

طوسی افزود:اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع تنها از مسیر‌های رسمی انجام خواهد شد و انتظار می‌رود مردم برای دریافت اخبار صحیح، همواره استانداری را مرجع اصلی خود قرار دهند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه