English

نشست عفاف و حجاب در مازندران با تأکید بر لزوم نظارت فرهنگی و تعیین ساعت کاری کافه‌ها برگزار شد

نشست بررسی مسائل فرهنگی و اجتماعی با محوریت عفاف و حجاب در مازندران با حضور آیت‌الله محمدباقر لایینی نماینده ولی‌فقیه در استان، دادستان مرکز مازندران، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از بانوان مطالبه‌گر برگزار شد که در آن، بر ضرورت رعایت ضوابط فرهنگی در مدارس، نظارت بر اماکن عمومی و تعیین ساعت کاری کافه‌ها تأکید شد.

55489394_484
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ، در نشست عفاف و حجاب مازندران  آیت‌الله لایینی با تأکید بر لزوم پایبندی جامعه به ارزش‌ها گفت: اکثریت مردم استان متعهد و وفادار به اصول فرهنگی و دینی هستند، اما حتی یک مورد بی‌حجابی نیز برای ما زیاد است چراکه گسترش آن می‌تواند برای آینده فرهنگی جامعه نگران‌کننده باشد.

وی با اشاره به اهمیت نقش دستگاه‌های فرهنگی افزود: بسیج دانش‌آموزی و حراست مدارس باید با حساسیت و دقت بیشتری عمل کنند و جامعه اطلاعاتی نیز در برابر تخلفات فرهنگی بی‌تفاوت نباشد. او تأکید کرد که در برابر امواجی که سعی دارند فرزندان این سرزمین را از ارزش‌های دینی دور کنند، باید هوشیار و فعال بود.

دادستان مرکز مازندران  علی‌اکبر عالیشاه نیز در این جلسه ضمن انتقاد از وضعیت نامناسب برخی فضاهای عمومی و کافه‌ها اظهار داشت: برخی پارک‌ها به جولانگاه سگ‌گردانی تبدیل شده‌اند و تعدادی از کافه‌ها نیز وضعیت مطلوبی ندارند.

وی افزود: همان‌گونه که برای برخی صنوف مانند طلافروشان ساعت کاری مشخص تعیین شده، اداره کل صمت نیز باید ساعت کار کافه‌ها را مطابق با عرف جامعه مشخص کند. عالیشاه خاطرنشان کرد: در مواردی که جرم مشهود است، نیروی انتظامی نیاز به مجوز ندارد و باید به‌صورت قانونی ورود کند. دستگاه‌های مسئول فرهنگی نیز نباید در برابر ناهنجاری‌ها سکوت اختیار کنند.

در ادامه فریدون کلبادی‌نژاد مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از تهیه «اطلس فرهنگی مدارس» به‌منظور رصد و تقویت فعالیت‌های فرهنگی در سطح استان خبر داد.

دی‌راد  معاون اجتماعی سپاه کربلا نیز گفت: هم‌اکنون ۱۴ مرکز «مهر» برای مشاوره و توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه مسائل فرهنگی اسرهنگ یاسین محمستان فعالیت دارند.

حجت‌الاسلام مرتضی احمدی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران نیز از حضور فعالان این ستاد در مدارس با هدف تبیین مفاهیم عفاف و حجاب خبر داد.

در پایان این نشست  تعدادی از بانوان مطالبه‌گر با طرح دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود درباره وضعیت عفاف و حجاب در مدارس، خواستار تشکیل گروه‌های نظارتی مردمی به منظور کمک به جریان‌سازی فرهنگی و ارتقای باورهای دینی در میان دانش‌آموزان شدند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه