سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور:

مازندران در رتبه نخست اخراج اتباع غیرمجاز در کشور

رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با اشاره به رتبه نخست مازندران در طرد اتباع غیرمجاز، بر ضرورت شناسایی و ساماندهی سریع این افراد در استان تأکید کرد.

اتباع خارجی
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

،  نادر یار احمدی در همایش بررسی چالش‌ها و راهکار‌های اجرایی طرح ساماندهی اتباع خارجی که در بابلسر برگزار شد،  با اشاره به وضعیت خاص مازندران از نظر شهرنشینی، اظهار داشت: اتباع غیرمجاز در این استان در مناطق صعب‌العبور حضور ندارند و شناسایی آن‌ها توسط نیروهای مسئول باید به‌ طور جدی انجام شود.

وی ادامه داد: همه اتباع خارجی برای حضور قانونی در کشور باید دارای گذرنامه، روادید و سند هویتی معتبر باشند و  طرح سرشماری پیشین پایان یافته و از این پس اقامت غیرقانونی قابل‌قبول نیست.

مشاور وزیر کشور با بیان اینکه تاکنون ۶۲ درصد اتباع غیرمجاز به دفاتر خدمات اتباع مراجعه و تعیین‌تکلیف شده‌اند، گفت: افرادی که داوطلبانه کشور را ترک کنند، در آینده می‌توانند از تسهیلات قانونی بهره‌مند شوند، اما افراد بازداشت‌شده در لیست سیاه ورود به کشور قرار می‌گیرند.

همچنین  مسئول امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مازندران نیز با بیان اینکه این نخستین همایش استانی با موضوع اتباع خارجی در کشور محسوب می‌شود، تصریح کرد: مازندران در سال گذشته با طرد ۴۶ هزار و ۳۶۰ نفر، رتبه اول کشور در برخورد با اتباع غیرمجاز را به دست آورده است.

حسین منفردی با اشاره به کاهش ۱.۴ درصدی نسبت به سال قبل افزود: این موفقیت نتیجه همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت مردمی بوده و امیدواریم در سال جاری نیز با انسجام بیشتر این روند ادامه یابد.

وی از مردم و کارفرمایان خواست با دستگاه‌های اجرایی همکاری کنند تا تبعات امنیتی، اقتصادی و اجتماعی ناشی از حضور اتباع غیرمجاز در استان کاهش یابد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه