استاندار مازندران:

۲ سند گردشگری دریامحور در مازندران تدوین می‌شود

استاندار مازندران گفت: دو سند توسعه و جامع گردشگری دریامحور در استان در دست تدوین و تهیه است.

استاندار مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، یوسف نوری در رویداد نود سالگی شهرداری تنکابن اظهار داشت: شهرسازی از تمدن بین النهرین آغاز شده و مهمترین آن در مکتب اصفهان بوده و شهرسازی به معنی مدنیت امروزی در آن شکل گرفته است.

وی ادامه داد: شهرها در دور آن دیوار و دژ داشت و در درون شهر مالیه و بلدیه و نظامیه و عدلیه در چهار طرف میدان وجود داشت و نمونه آن را در شیراز، رامسر و.... دیده می‌شود.

استاندار مازندران گفت: در درون شهر مساجد و حمام جانمایی شده بود و در امتداد آن خیابان‌ها کشیده می‌شدند اما در ادوار بعدی شهرهایشان دچار یک بهم ریختگی شدند و این بهم ریختگی باعث کم رونقی شهرها شده است.

وی با بیان اینکه ما امروز رویداد نود سالگی شهرداری تنکابن را که مهد مفاخر کشور است، جشن می‌گیریم، تأکید کرد: ما باید کارهای بزرگ انجام بدهیم و وقت را برای انجام کارهای کوچک مصرف نکنیم.

نوری درباره جاده چالوس به رامسر تصریح کرد: این جاده باید با بسته جاذبه‌ها برای سرمایه گذار کامل شود و به همین منظور با وزیر راه و شهرسازی مکاتبه کردیم.

وی با تأکید براینکه دو سند جامع توسعه گردشگری و سند جامع گردشگری دریا محور برای مازندران در دست تهیه و تدوین است، خاطر نشان ساخت: مازندران باید با برنامه ریزی درست به قله توسعه و پیشرفت در شأن خودش برسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه