سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

با حضور استاندار مازندران صورت گرفت؛

افتتاح سی امین جشنواره فرهنگی ورزشی ویژه کودکان توانخواه کشور

آیین افتتاحیه سی امین جشنواره فرهنگی ورزشی ویژه کودکان توانخواه کشور ( دارای اختلال طیف اوتیسم، سندرم داون و کم توان ذهنی ) در اردوگاه دانش آموزی بادله برگزار شد.

استاندار مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، همزمان با فرارسیدن بیست و پنجمین سالگرد فعالیت های المپیک ویژه ایران، آیین افتتاح سی امین جشنواره فرهنگی ورزشی ویژه کودکان توانخواه کشور دارای اختلال طیف اوتیسم، سندرم داون و کم توان ذهنی با حضور استاندار و مدیران استانی و شهرستانی در اردوگاه دانش آموزی بادله شهرستان میاندورود برگزار شد. 

استاندار مازندران اظهار داشت: هدف این جشنواره را ارتقاء سلامتی و تندرستی جسمی و ارتباطات اجتماعی و ورود افراد به جامعه از طریق ورزش مطرح کرد.

یوسف نوری ادامه داد: در این جشنواره افراد توانخواه ذهنی با هر سطح توانایی حضور دارند و بی تردید فعالیت‌های بدنی مستمر و مناسب افراد با نیازهای ویژه بر میزان برخورداری از سلامتی و کاهش عوارض روحی و جسمی تأثیر دارد.

وی با تأکید بر اینکه ورزش در زندگی و ارتباطات اجتماعی این افراد نقش کلیدی دارد، گفت: برگزاری ورزش سازمان یافته و بازی و تفریح در سلامت جسمی و آرامش فکری و روانی کودکان با توان کم ذهنی کمک می‌کند.

استاندار مازندران یادآور شد: با حضور خیرین و حمایت مسئولان، ورزش این کودکان را در ارتقای سلامتی آنها توسعه و گسترش دهیم.

وی با اشاره به حضور ارزشمند و درخشش ورزشکاران در المپیک و پارالمپیک، افزود: امیدوارم این عزیزان در این جشنواره، آمادگی لازم را در جهت کسب مقام و مدال در مسابقات جهانی و رویدادهای بین‌المللی را به دست آورند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه