سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس کمیته امداد بهشهر خبر داد:

پرداخت بیش از ۸ میلیارد تومان زکات در شهرستان بهشهر

رئیس کمیته امداد بهشهر گفت: در سالجاری تاکنون بهشهری‌ها ۸ میلیارد و ۸۷۵ میلیون تومان زکات به کمیته امداد پرداخت کردند.

زکات
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، محمدتقی جلالی با بیان اینکه در هر روستا که دارای ظرفیت زکات است شورای زکات تشکیل شده است اظهار داشت: با همراهی اعضای شورای زکات، عاملین و مودیان زکات، این وجوهات با اولویت رفع نیاز فقرا و نیازمندان در همان محل جمع آوری شده هزینه می‌شود.

وی ادامه داد: از زکات جمع آوری شده یک میلیارد و ۹۲۷ میلیون تومان زکات مستحبی و واجب، یک میلیارد و ۳۴۵ میلیون تومان کفاره و مابقی زکات فطره می‌باشد که برای درمان بیماران نیازمند و کمک هزینه تحصیلی و ساخت و تعمیر مسکن و هزینه تأمین جهیزیه و کمک معیشت به خانواده‌های نیازمند هزینه شد.

رئیس کمیته امداد بهشهر تصریح کرد: احیا فریضه زکات مانند دیگر فرایض دینی در کشور به منظور تزکیه اموال و پاکسازی، نفوس و رفع محرومیت‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی موجود در جامعه صورت می‌گیرد.

وی تقدیر از مردم نیکو کار شهرستان بهشهر بیان داشت: در کنار روش‌های حضوری با هدف تسهیل در پرداخت زکات روش‌های غیر حضوری نیز پیش بینی شده و شهروندان می‌توانند از طریق سایت امداد زکات خود را واریز کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه