سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران خبر داد:

پرواز زائران مازندرانی به کربلای معلی

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران گفت: پرواز‌های اربعین مازندران در قالب ۴۰ سورتی پرواز از فرودگاه‌های ساری و رامسر انجام می‌شود.

فرودگاه نوشهر
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، اکبر حسنی اظهار کرد: اعزام هوایی زائران اربعین در قالب ۴۰ سورتی پرواز از امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ تا ۷ شهریور ماه، توسط شرکت هواپیمایی وارش از دو فرودگاه شهدای ساری و رامسر انجام می‌شود.

وی ادامه داد: ۱۵ پرواز در مسیر‌های ساری - نجف - ساری، ۲ پرواز در مسیر‌های رامسر- نجف - رامسر، ۲ پرواز در مسیر‌های ساری - نجف - رامسر و یک پرواز در مسیر‌های رامسر - نجف - ساری از ۲ فرودگاه شهدای ساری و شهدای رامسر از مازندران برای زائران اربعین برنامه‌ریزی شده است.

مدیرکل فرودگاه‌های استان مازندران افزود: ۲ پرواز رامسر - نجف - رامسر در تاریخ‌های ۲۹ و ۳۰ مردادماه در مسیر رفت و در تاریخ‌ ۵ و ۶ شهریور در مسیر برگشت به صورت فوق‌العاده انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته یک پرواز در فرودگاه شهدای رامسر در مسیر رفت و برگشت انجام شد که امسال به دو پرواز افزایش یافت.

حسنی بیان کرد: تاکنون۴۶ هزار نفر در مازندران برای شرکت در مراسم اربعین حسینی در سامانه سماح ثبت نام کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه تمام برنامه‌ریزی‌ها برای بدرقه زائرین اربعین حسینی در فرودگاه‌های شهدای ساری و رامسر انجام شده، گفت: ان‌شالله پذیرای عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) خواهیم بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه