سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

مدیرعامل هلال‌ احمر مازندران خبر داد؛

نجات ۲۳۲ نفر از خطر غرق شدگی در ساحل مازندران

مدیرعامل هلال‌ احمر مازندران گفت: نجاتگران هلال‌ احمر مازندران موفق شدند ۲۳۲ نفر را در ۲ ماه گذشته از خطر مرگ در دریا نجات دهند.

هلال احمر مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، غلامعلی فخاری اظهار داشت: با اجرای طرح پیشگیری و کاهش غریق در ساحل مازندران، نجاتگران هلال‌ احمر مازندران موفق شدند ۲۳۲ نفر را از خطر مرگ در دریا نجات دهند.

وی با بیان اینکه امسال نیز در اجرای طرح پیشگیری و کاهش غریق در ۴۷۳ کیلومتر نوار ساحلی، امدادگران و نجاتگران هلال‌احمر با مشارکت ناجیان غریق از اول خرداد در این مناطق مستقر شدند، ادامه داد: در راستای اجرای این طرح ۳ پایگاه دریایی، ۶۸ پست سیار ساحلی با گشت زنی روزانه ۱۲۳ نفر امدادگر و نجاتگر، ۴ دستگاه چادر سلامت و ۱۳۶۱ نفر ناجی غریق مشارکت دارند.

مدیرعامل هلال‌ احمر مازندران گفت: ۳۸ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه موتور لانس، ۱۰ دستگاه خودروی پشتیبانی و ۵۷ دستگاه موتورسیکلت تنها بخشی از تدارک سنگین هلال‌ احمر مازندران برای اجرای طرح مذکور می‌باشد.

وی با تأکید بر اینکه تابستان امسال تمامی توان عملیاتی هلال‌ احمر مازندران بر محور پیشگیری و کاهش غریق در ساحل متمرکز شده است، تصریح کرد: با تلاش شبانه روزی تیم‌های امدادی و ناجیان غریق در دو ماه گذشته ۲۳۲ نفر از خطر غرق شدگی در آب‌های ساحلی استان نجات یافتند. 

فخاری افزود: ارائه خدمات حضوری نظیر پانسمان و آتل بندی، تست فشارخون و قند خون به ۲۷۹۳ نفر و انتقال ۲۱ مصدوم به مراکز درمانی از دیگر خدمات امدادی، پیش بیمارستانی و اورژانسی ارائه شده به گردشگران ساحلی بوده است.

وی با بیان اینکه بررسی‌های آماری نشان می‌دهد سال گذشته تعداد غریق در آب‌های ساحلی مازندران نسبت به مدت مشابه با کاهش ۵۰ درصدی همراه بوده است، ابراز داشت: این کارنامه درخشان مرهون تلاش شبانه روزی امدادگران و ناجیان غریق بوده است.

مدیرعامل هلال‌ احمر مازندران با اشاره به اینکه عدم آگاهی افراد نسبت به وضعیت توپوگرافی و تغییرات بستر دریا در نوار ساحلی و نیز عدم آشنایی به قواعد شنا و وجود جریان شکافنده از عمده‌ترین دلایل غرق شدن مردم قلمداد می‌شود، بیان داشت: متأسفانه افراد زیادی توصیه‌های نجاتگران و امدادگران هلال احمر را در نظر نمی‌گیرند و با شنا در مناطق حادثه خیز جان خود را به خطر می‌اندازند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه