سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

فرمانده نیروی دریایی ارتش:

باید به اقتصاد اقیانوس ها توجه کنیم

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره اهمیت توسعه دریامحور، گفت: امروز ما باید از اقتصاد دریامحور عبور کرده و به اقتصاد اقیانوس ها توجه کنیم و نگاهی به محدودیت ها نداشته باشیم و آینده را ببینیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، دریادار شهرام ایرانی در دومین همایش ملی تمدن دریایی _ مسیر پیشرفت در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر، اظهار داشت: امروز اگر ما در سکو و قلعه ای ایستاده ایم باید یادمان باشد که عامل اصلی مادران و بانوانی هستند که نه تنها سربازانی را برای توسعه کشور پرورش می دهند، خود نیز وارد عرصه توسعه دریا شده و بدون هیچ ترسی از دریا به نقش آفرینی می پردازند.

وی ادامه داد: رویکرد اسناد بالادستی کشور بر توسعه دریا محور تأکید دارد و تأکید بر نقش آفرینی جوانان در این عرصه ها شده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تشکر از دولت و مجلس گفت: خوشبختانه دولت و مجلس در دوره جدید بسیار خوب عمل کرده اند زیرا دریا عرصه ای است که یک کار گروهی و هماهنگ را می طلبد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره اهمیت توسعه دریامحور تأکید کرد: امروز ما باید از اقتصاد دریامحور عبور کرده و به اقتصاد اقیانوس ها توجه کنیم و نگاهی به محدودیت ها نداشته باشیم و آینده را ببینیم.

امیر ایرانی افزود: یک روز اندیشمندان آمریکایی می گفتند ایران هیچ گاه به سواحل اندونزی نمی رسد اما امروز با توکل به خداوند متعال و دانش و تخصص بومی نه تنها اقیانوس آرام بلکه اقیانوس اطلس را هم عبور کرده و دور دنیا را توانستیم با اقتدار عبور کنیم.

وی بیان داشت: در زمان مأموریت ناوگروه ۸۶ یک ناوشکن در حد و اندازه ناوشکن دنا در حال عبور از اقیانوس آرام غرق شده بود و بسیار در تماس با من می گفتند که ناو آمریکایی غرق شده، شما این مأموریت را ادامه ندهید اما من می گفتم این ناو ساخته ایران است و می تواند با موفقیت مأموریت خود را انجام دهد و این کار بزرگ با خواست خداوند متعال انجام شد و حیرت جهانیان را در پی داشت.

فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: ما باید اقتصاد اقیانوسی را دنبال کنیم و این مهم با نقش آفرینی جوانان و به ویژه بانوان شدنی است.

وی با اشاره به مسائل پیش آمده در مسیر ناوگروه ۸۶ عنوان داشت: برخی کشورها از جمله فرانسه و آمریکا بحث تحریم ناو گروه ۸۶ را دنبال کردند اما همه این تحریم ها شکست خورد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه