سرخط خبرها
  • سه هزار میلیارد ریال برای ایمنی تردد کریدور راهبردی شرق تهران با روزانه ۷۰ هزار سفر
  • اصفهان جلودار هنر تعزیه در ایران است
  • لیگ قهرمانان فوتبال بانوان آسیا: خاتون بم با النصر همگروه شد
  • هشدار پلیس فتا درباره شگردهای کلاهبرداری سایبری در ایام تشییع رهبر شهید ایران
  • سخنگوی ارتش: مراقبت دریایی با شدت بیشتری در جریان است
  • مشاوره تلفنی ۲۴ ساعته پرستاری در سامانه ۴۰۳۰ همزمان با مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
  • پیش بینی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید برای برخی استان‌ها
  • طرح پوشش بیمه رایگان مشایعت کنندگان مراسم تشییع رهبر شهید در قم اجرا می‌شود
  • تصویب ۲ رشته جدید راه‌آهن در شاخه کاردانش
  • اینترنت پایدار می باشد و قطعی نداریم
  • تعطیلی سه‌شنبه ۱۶ تیر ابلاغ شد
  • امکان ۷۰ هزار اسکان زائران تشییع در ۳۰۰ هزار بقعه متبرکه
  • پلمب ۲۶۸۰ مؤسسه غیرمجاز مداخله‌گر در درمان
  • تهران آماده پذیرش ۹۶۰ هزار خودرو شد
  • سامانه ۵ زبانه راهنمای زائران امام شهید آغاز به کار کرد
  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد
  • قیمت کنجاله سویا ۴۰ هزار تومان کاهش یافت
  • یک‌سوم جمعیت کشور تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند
  • حضور هیئت‌های۴۰ کشور در مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود

مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد؛

توسعه کشت دوم در ۵۵ مزرعه شالیزار مازندران و گیلان

مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال توسعه کشت دوم در ۵۵ مزرعه نمونه از شالیزارهای مازندران و گیلان عملیاتی شده است.

مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، سهراب سهرابی مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی به اهمیت کشت دوم پاییزه و زمستانه محصولات کشاورزی بعد از برنج کاری در اراضی شالیزاری شمال اشاره کرد و اظهار داشت: امسال توسعه کشت دوم در ۵۵ مزرعه نمونه از شالیزارهای مازندران و گیلان عملیاتی شده است.

وی ادامه داد: سبزی و صیفی، حبوبات، دانه های روغنی و انواع علوفه مهمترین محصولات برای کشت پاییزه و زمستانه در اراضی شالیزاری مازندران و گیلان است.

مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی گفت:‌ وزارت جهاد کشاورزی در ۲ سال گذشته با برگزاری نشست های تحقیقاتی، نظام کشت دوم را در شالیزارهای مازندران و گیلان تدوین کرده است.

وی بیان داشـت: امسال نیز در ۲۸ مزرعه نمونه شالیزاری مازندران و ۳۷ مزارع استان گیلان کشت پاییزه و زمستانه عملیاتی شده است.

سهرابی با بیان این که برای این طرح اعتبار ترویج و آموزش، برگزاری کارگاه های آموزشی و تهیه بذور نیز انجام شده است، افزود: بررسی های نشان می دهد که با گسترش نظام کشت دوم در شالیزاری مازندران و کیلان تا چهار میلیون تن محصولات کشاورزی کشور افزایش می یابد.

وی تصریح کرد: مهمترین عامل توسعه کشت دوم در اراضی شالیزاری شمال را علاوه بر افزایش میزان تولید و درآمد بهره برداران، حاصلخیزی خاک عنوان کرد.

شایان ذکر است؛ کلزا، گندم، جو و علوفه به عنوان مهم ترین محصولات کشاورزی پاییزه استان مازندران است، طبق برنامه پیش بینی شده امسال ۱۵ هزار هکتار کلزاکاری، حدود ۶۰ هزار هکتار گندم و حدود ۸۰ هزار هکتار نیز زیر کشت انواع علوفه از جمله جو، گیاهان علوفه ای، صیفی و سبزیجات رفته است.

مازندران استانی با محور تولیدی کشاورزی است که تقریبا کشت تمامی محصولات آن به بارندگی و ذخیره سازی آب بستگی دارد. طبق آمارهای رسمی تعداد بهره برداران بخش کشاورزی مازندران حدود ۵۰۰ هزار نفر است و هرگونه تغییر در بارندگی به صورت مستقیم بر زندگی و معیشت آنان و در نهایت بر امنیت غذایی کشور که مازندران نقش حدود ۱۲ درصدی در تولید ارزش افزوده آن دارد، اثرگذاری خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه