استاندار مازندران مطرح کرد؛

صادرات یک میلیارد دلاری گل و گیاه مازندران / برپایی بزرگ‌ترین نمایشگاه گل و گیاه مازندران در بهار ۱۴۰۳

استاندار مازندران با تأکید بر اینکه باید صادرات یک میلیارد دلاری گل و گیاه مازندران را هدف‌گذاری کنیم، گفت: در همین راستا بزرگ‌ترین نمایشگاه گل و گیاه استان مازندران در بهار سال آینده طراحی و دایر خواهد شد.

نشست استاندار مازندران با فعالان گردشگری

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، سیدمحمود حسینی پور در حاشیه نشست با فعالان و تولیدکنندگان صنعت گل و گیاه استان مازندران در گفتگو با خبرنگار موج با اشاره به سفر اخیر خود به روسیه، اظهار داشت: موضوعاتی که در قرارداد ما با روسیه به طور قطعی انجام شده است، صادرات گل و گیاه استان مازندران بوده و مصرف روسیه در این زمینه قابل توجه است.

وی با بیان اینکه مازندران به دلیل هم مرز بودن با روسیه، در اولویت صادرات گل و گیاه به این کشور قرار دارد، ادامه داد: در نشست امروز با تولیدگنندگان گل و گیاه، مشکلات این قشر مطرح شد به طوری که بخشی از انگیزه‌های تولید را در آنها از بین برده است و به همین منظور کارگروهی در اتاق بازرگانی استان مازندران تشکیل خواهد شد.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه فعالان گل و گیاه مازندران در این کارگروه مشارکت خواهند داشت و ۱۵ روز به آنها فرصت دادیم تا مشکلات را احصاء و به ما گزارش کنند که البته تا ۷۰ درصد این مباحث را می‌توان در همین استان حل و فصل کرد و مابقی را از حوزه‌های کشوری پیگیری خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: باید صادرات یک میلیارد دلاری گل و گیاه مازندران را هدف‌گذاری کنیم و از آنجایی که استان مازندران در زمینه گل و گیاه همواره رتبه نخست را داشته است و تولیدکنندگان مازندرانی جزء برترین‌ها بودند و رقابت تولید گل گیاه مازندران با کشورهای نامداری مانند هلند است.

حسینی‌پور با بیان اینکه صنعت گل و گیاه در مازندران دچار انفعال شد، تصریح کرد: فعال و تولیدکنندگان گل و گیاه در این نشست نقطه نظرات خود را بیان کردند و مسئولان حاضر نیز مباحث خود را مطرح کردند و بنا داریم میز صادرات گل و گیاه خود را به طور دائمی فعال می‌کنیم و با تسهیلاتی که برای تولیدکنندگان در نظر گرفته می‌شود و بزرگ‌ترین نمایشگاه گل و گیاه استان مازندران در بهار سال آینده طراحی و دایر خواهد شد.

وی افزود: امیدواریم این نمایشگاه به صنعت گل و گیاه مازندران و نیز در معرفی این استان به کشورهای همسایه که نیاز به گل و گیاه دارند کمک کند.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه روستاهای مازندران می‌توانند مقصد نمونه گردشگری با محوریت گل و گیاه شوند، اظهار داشت: روستاهای بسیار زیادی در مازندران دارای این ظرفیت هستند تا بتوانند تبدیل به دهکده گردشگری گل و گیاه شوند و مقصد گردشگری برای علاقمندان به این حوزه شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه