سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

رونمایی از «جام زرین کلاردشت» در زادگاهش

رونمایی از جام زرین کلاردشت با حضور پرشور مردم فرهنگ دوست کلاردشت و جمعی از مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری موج، جام زرین کلاردشت عصر پنجشنبه با استقبال مردم کلاردشت وارد شهرستان شد و به مدت ۱۰ روز در این منطقه باقی خواهد ماند.

مراسم رونمایی از جام زرین کلاردشت با برنامه های مختلف فرهنگی و هنری و با حضور مسئولان و مردم فرهنگ دوست کلاردشت برگزار شد.

احد جاودانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در این مراسم گفت: این برنامه در واقع تکریم از علم، فرهنگ و دانش است و زیبایی های کلاردشت تنها در آب و هوایش خلاصه نمی شود بلکه در مردم با فرهنگ و باصفای کلاردشت است.

وی عنوان کرد: پیوند زیبا و خوبی بین کلاردشت امروز و دیرزو وجود دارد و این مراسم نشان می دهد که هویت مردم همچنان پابرجاست و جام زرین نشان از تمدن ایران قبل از اسلام، ترقی و تعالی منطقه دارد.

جاودانی گفت: کاری که گذشتگان برای تمدن انجام دادند برای حفظ تمدن جامعه بشری بود و نشائ گرفته از تمدن اسلامی و ایران قبل از اسلام بوبده است.

به گفته وی، گذشتگان کارهای بزرگی را خلق کرده اند و موسیقی کردی، ایرانی ترین موسیقی به شمار می رود و اشعار کردی نشان دهنده غیورمندی و غیرتمندی مردم است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه