سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس پلیس فتا مازندران خبر داد:

بازداشت عامل نشر اکاذیب در مازندران

رئیس پلیس فتا مازندران گفت: عامل انتشار مطالب خلاف واقع و کذب درباره یکی از سازمان‌های دولتی در مازندران بازداشت شد.

پلیس فتا

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، سرهنگ سامع خورشاد اظهار داشت: در پی مراجعه نماینده حقوقی یکی از سازمان‌های دولتی مبنی بر مبنی بر تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب بر علیه آن سازمان در یکی از شبکه اجتماعی موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

وی ادامه داد:  پلیس با بررسی‌های اولیه، متهم را که ساکن یکی از شهرستان‌های این استان بود شناسایی کرد.

خورشاد گفت: ماموران پس از هماهنگی‌های قضائی متهم را که با انتشار مطالبی خلاف واقع و کذب، موجب تشویش اذهان عمومی و جریحه دار شدن افکار عمومی نسبت به آن سازمان شده بود دستگیر کردند.

رئیس پلیس فتا مازندران با بیان این که متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد، از کاربران فضای مجازی خواست: در صورت برخورد با محتوای مشکوک و مجرمانه با مراجعه به سایت پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir در قسمت مرکز فوریت‌های سایبری گزارش مربوطه را ارائه دهند تا برخورد قانونی با گردانندگان این سایت‌ها و صفحات اجتماعی صورت گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه