سرخط خبرها
  • ستاره فصل قبل گل‌گهر به پرسپولیس پیوست
  • هشدار سخنگوی قرارگاه خاتم‌ به آمریکا: زیرساخت بزنید، هرچه زیرساخت در منطقه باقی‌مانده را می‌زنیم
  • کنکور سراسری ۱۴۰۵ در موعد مقرر برگزار می‌شود
  • فشار دولت انگلیس به فیفا برای جریمه آرژانتین
  • کاهش روزانه ۵ تا ۸ میلیون لیتر مصرف گازوئیل با جلوگیری قاچاق
  • حرکت ناگهانی اتوبوس در ولیعصر ۶ مصدوم برجا گذاشت
  • جنجال تذکر حجاب به دانشجوی دختر آستین‌کوتاه‌پوش
  • سایپا محصولاتش را گران کرد
  • واکنش قاطع چین به تهدیدهای آمریکا علیه کوبا
  • تاج: نتایج تیم ملی نه در حد قهرمانی بود و نه فاجعه

رئیس اتاق اصناف شهرستان چالوس:

تعطیلی واحدهای صنفی در راستای سلامت مردم است

رئیس اتاق اصناف شهرستان چالوس گفت: تعطیلی واحدهای صنفی طبق دسشتور ستاد مقابله با کرونا استان مازندران در راستای سلامت مردم است که باید مورد توجه قرار گیرد.

الیکایی رحمت

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، رحمت الیکایی اظهار داشت: از زمان دستور سازمان صمت در مورد تعطیلی واحدهای صنفی در جهت جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در شهرستان چالوس نیز اطلاع رسانی انجام و اکثر واحدهای صنفی همکاری لازم را داشتند.

وی ادامه داد: از همکاری و همیاری امام جمعه ، فرماندار ، فرمانده سپاه و رئیس اداره صمت شهرستان چالوس بابت کمک در تهیه و تولسد ماسک و الکل توسط چند واحد صنفی شهرستان چالوس در جهت رفع نیازهای مردم نهایت تقدیر و تشکر را دارم.

الیکایی بیان داشت: امروز با توجه به بررسی ها و بازدید هایی که داشتیم حدود ۹۵ درصد واحدهای صنفی در شهرستان چالوس تعطیل بودند که نیاز است مابقی واحدهای صنفی نیز در راستای حفظ سلامت مردم و خودشان نسبت به تعطیلی واحدهای صنفی خود اقدام کنند زیرا بهترین و امن ترین مکان منزل است.

رئیس اتاق اصناف بیان داشت: با دستور ستاد استانی مبارزه با کرونا واحدهای صنفی مانند مواد غذایی ، گوشت ، مرغ و میوه در این روزهای بحران کرنایی باز است و بعضی از واحدهای صنفی نیز در یک حرکت ابتکاری به صورت آن لاین نیاز شهروندان را رفع می کنند.

وی بیان داشت: از همراهی و همکاری اعضای اتاق اصناف شهرستان چالوس و روسای اتحادیه های صنفی این شهرستان نیز نهایت تقدیر و تشکر را دارم.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه