سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور؛

مازندران در کارزار مبارزه با مواد مخدر گل رتبه برتر را کسب کرد

فرید براتی با اشاره به اینکه کارزار مبارزه با مواد مخدر گل در ۱۲ استان راه اندازی شده، گفت:مازندران در این کارزار رتبه برتر را کسب کرد.

براتی

به گزارش خبرگزاری موج، معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور نخستین همایش بزرگ بهبودیافتگان ماده ۱۶ استان مازندران با بیان اینکه کارزار پیشگیری از مصرف گل در تهران به عنوان پایلوت اجرا شد، افزود: در ۱۲ استان کشور نیز در آغاز سال ۹۷ این امر آغاز شد و استان مازندران در این کارزار رتبه اول را کسب کرده است.

براتی با بیان اینکه اعتیاد یک معضلی است که نه تنها در ایران بلکه در سایر نقاط دنیا نیز وجود دارد، افزود: فعالیت‌های گسترده‌ای در دست اقدام است اما در ارتباط با اعتیاد هر روز با پیچیده‌گی‌هایی روبرو می‌شویم و علاوه بر همه اعتبارات و هزینه‌ها با روند رو به رشد و کاهش سن و همچنین تغییر نوع مصرف مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه اگر اعتیاد را به صورت یک خط در نظر بگیریم اول و آخر این خط بسیار مهم است که آن را نادیده گرفته‌ایم، تاکید کرد: سر این خط پیشگیری و انتهای آن درمان بوده که به آن توجهی نکرده‌ایم و برنامه‌های محکمی برای تداوم آن نداشته‌ایم، برنامه‌ریزی‌هایی را در این زمینه آغاز کرده‌ایم.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور بحث اشتغال را بسیار مهم عنوان کرد و افزود: بیکاری افراد پاک شده موضوعی مهمی برای ما است و تلاش داریم تا با معرفی به واحدهای مربوطه به سازمان بهزیستی، معرفی به کارفرما و اعطای وام بحث اشتغال را حل کنیم.

فرید براتی گفت: برنامه‌ریزی ما بر این است تا در تعدادی از استان‌ها کارزار پیشگیری از الکل هم آغاز شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه