سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

اوقاف در راه زنده نگه داشتن وقف و فرهنگ حسینی قدم بر می‌دارد

حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی با بیان اینکه اوقاف دستگاه اهل بیت و امام حسین(ع) است، افزود: اوقاف در راه زنده نگه داشتن وقف و فرهنگ حسینی قدم بر می‌دارد.

اوقاف

به گزارش خبرگزاری موج، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران با بیان اینکه دیدار با خانواده شهید حججی برای مجموعه اوقاف افتخار بزرگی است، اظهار کرد: امیدواریم همه ما در مجموعه اوقاف ادامه دهنده راه شهدا باشیم.

حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی با بیان اینکه اوقاف دستگاه اهل بیت و امام حسین(ع) است، افزود: اوقاف در راه زنده نگه داشتن وقف و فرهنگ حسینی قدم بر می‌دارد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه شهید حججی حجت خداوند بر روی زمین شد، گفت: ملت ایران اسلامی به داشتن شهیدی مانند محسن حججی افتخار می‌کند.

پدر شهید حججی در آستان مقدس امامزاده عباس(ع) ساری و در جمع مدیران اوقاف مازندران اظهار کرد: همه ما باید مراقب کارهایمان باشیم و امیدواریم بجای اینکه حرف بزنیم بیشتر عمل کنیم.

محمدرضا حججی با بیان اینکه اولین الگوی جوانان ما بزرگترها هستند، افزود: بهتر است جوانان و نوجوانان قبل از اینکه با دوستان ناباب آشنا شوند با ما بزرگترها آشنا شوند و با ما بزرگ شوند تا ما بتوانیم ان‌شاءالله با عمل و گفتارهایی که انجام می‌دهیم بتوانیم راه خوبی را برای جوانان خود ترسیم کنیم.

وی با بیان اینکه خداوند به ما لطف کرده و این معجزه‌ای که به ما داده را باید بتوانیم پاسداری کنیم، ادامه داد: همه باید توجه داشته باشیم کاری نکنیم که فردای قیامت شهدا طلبکار ما باشند و شرمنده آنها نشویم.

پدر شهید حججی تاکید کرد: شهدا همانطور که برای ما عزت و افتخار آفریدند همانطور هم فردای قیامت از ما انتظاراتی دارند.

حججی با بیان اینکه هرچه شهدا عزتشان بالاتر باشد مسؤولیت‌شان برای ما زنده‌ها بیشتر است، تصریح کرد: پس ما نباید کاری انجام دهیم شهدایی که ناظر بر اعمال ما هستند نزد کنار ائمه اطهار شرمنده و خجالت‌زده شوند و این کار ما را خیلی سنگین می‌کند.

وی در پایان گفت: امیدوارم به برکت خون شهدا بتوانیم همان راهی را برویم که شهدا رفتند و بتوانیم به نحو احسن از خون شهدا پاسداری کنیم.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه