سرخط خبرها
  • وزیر نیرو: پول قبض برق ۷۵ درصد مردم اندازه خرید یک پیتزا هم نیست
  • مسابقات قهرمانی کشوری دراگون بوت در تهران
  • سخنگوی دولت: تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است
  • رئیس رسانه ملی: تمام بخش‌های سازمان صداوسیما برای خود اهداف تحولی تعریف کرده‌اند
  • طرح ۲۲۰ هزار واحدی «خانه امید» وارد مراحل اجرایی شد
  • آتش‌سوزی در بیمارستان اسلام‌آباد؛ ۱۴ نوزاد جان باختند
  • مشکل شرعی در صدور گواهینامه موتور برای بانوان وجود ندارد/ در حال رفع اختلافات در لایحه منع خشونت علیه زنان هستیم
  • مافیای سرقت مسلحانه کشور پای چوبه دار/ برادران نجفی اعدام شدند
  • ثبت مینی‌گلف در ۷٠٠ هنرستان کشور به عنوان واحد رسمی درسی ورزشی
  • دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده‌ هفت شهید جنگ تحمیلی رمضان
  • رکورد جدید در انتصاب فرمانداران بانو و اهل سنت
  • عرضه ۵۰۰ میلیون دلار اسکناس بانک مرکزی به شبکه بانکی
  • اجرای پروژه پل B۱ از محل مولد سازی
  • وزیر صمت: هیچ‌گونه کمبودی در تامین مواد اولیه پتروشیمی وجود ندارد
  • کشف ۷۰ میلیارد تومان اموال سرقتی/ کاهش ۶۸ درصدی جرم در جنگ
  • ثبت‌نام طرح آشیان در تهران و مشهد آغاز شد

جذب بیش از۹ هزار حامی در هفته اکرام ایتام در مازندران

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد مازندران گفت: تاکنون ۹هزار و ۸۲۱نفر حامی نیکوکار به مناسبت هفته اکرام ایتام حمایت مادی و معنوی هفت هزار و ۵۷۰نفر از ایتام ومشمولان طرح محسنین در مازندران را بر عهده گرفتند.

کمیته امداد

به گزارش خبرگزاری موج،حسن قربانی با بیان اینکه کمیته امداد بیش از ۳۰۰پایگاه جذب حامی درماه مبارک رمضان برای ایتام،فرزندان خانواده های نیازمند و بیماران صعب العلاج در مساجد و محل برگزاری مراسم احیا شب های قدر در استان ایجاد شد، گفت: تاکنون ۹هزار و۸۲۱نفر حامی نیکوکار به مناسبت هفته اکرام ایتام حمایت مادی و معنوی هفت هزار و ۵۷۰نفر  از ایتام  ومشمولان طرح محسنین را در مازندران بر عهده گرفتند.

وی با اشاره به اینکه این نهاد، باجذب حامی برای خانواده های نیازمند تحت حمایت و با شناسایی و احصاء نیازهای اصلی مددجویان از طریق مساعدت های حامیان، مشکلات آنان را پیگیری و رفع می کند، افزود: حامیان و خیّران نیکوکار در بخش هایی مانند تامین جهیزیه، تحصیل و درمان ایتام و مشمولان طرح محسنین با کمیته امداد همکاری می کنند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد مازندران با بیان اینکه تمامی ایتام تحت حمایت در استان دارای حامی هستندتصریح کرد: جذب حامیان طرح های اکرام ومحسنین در ماه مبارک رمضان امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد سه برابری داشته است.

قربانی با تقدیر از همراهی مردم مازندران با کمیته امداد،اظهار کرد:مردم نیکوکار استان  می توانند با شماره گیری آنی پرداخت #۰۰۲۹*۷۴۱*با شناسه واریزبا تلفن همراه و  وارد کردن مبلغ مورد نظر کمک خود،به این نهاد جهت خدمت رسانی بهتر به ایتام و مشمولان طرح محسنین  یاری رسانند.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه