مازندران جزو ۷ استان برتر کشور در زمینه فعالیت آزمایشگاه های نانو است

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران اظهار داشت:مازندران جزو ۷ استان برتر کشور در زمینه فعالیت آزمایشگاه های نانو است.

نانو
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، اسفندیار نظری با بیان اینکه تعداد پژوهشسراهای این استان در سال ۹۲ را ۱۵ واحد عنوان کرد و گفت: در حال حاضر تمامی شهرستان ها و مناطق استان به جز منطقه دودانگه دارای پژوهشسرا هستند که هریک از این پژوهشسراها نیز دارای آزمایشگاه ها و کارگاه های تخصصی می باشند.

وی فعالیت آزمایشگاه پلاسما در شهرستان نکا به عنوان دومین آزمایشگاه دانش آموزی پلاسما در خاورمیانه را از افتخارات این استان برشمرد و افزود: کسب رتبه سوم کشوری در المپیاد نانو و جشنواره زیست فناوری، رتبه های برتر کشوری در مسابقات جهانی شناخت مغز و سلولهای بنیادین و رتبه های برتر جهانی در رشته رباتیک در کشورهای مکزیک، چین و ترکیه نیز از دیگر افتخارات جمعیت دانش آموزی این استان است.

نظری خواستار اختصاص درصدی از اعتبارات پژوهشی دستگاه های اجرایی استان به پزوهشسراها شد و تصریح کرد: جهت تکمیل آزمایشگاه های مازندران از جمله پلاسمای نکا و خرید تجهیزات برای پژوهشسراهای مناطق محروم ۲ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه