سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

اجرای هر طرح دریا برای شهرداری رویان ۳۵۰ میلیون تومان هزینه داشت

شهردار رویان گفت: در سال گذشته اجرای هر طرح دریا برای شهرداری ۳۵۰ میلیون تومان هزینه داشت.

توکلی شهردار

به گزارش خبرگزاری موج، احمد توکلی در جلسه ساماندهی دریا که با حضور اعضا در فرمانداری نور برگزار شد، اظهار کرد: طرح دریای رویان در محل پلاژ شهرداری این شهر برپا می‌شود که امسال با تغییر بهره‌بردار بازپیرایی هم انجام شد.

وی افزود: پوشش طرح نیز با فایبرگلاس انجام و در محوطه پلاژ برج نوری نصب شد و همچنین با عقب‌نشینی آب ۱۵ اصله تیر برق روشنایی نیز در ساحل نصب شده و مشکلی وجود ندارد.

شهردار رویان بیان کرد: مناطقی هم برای استقرار ناجیان غریق در نظر گرفته شد و استخرهای کوچک برای استفاده کودکان در محل طرح‌ها نیز ایجاد می‌شود.

شهردار رویان ادامه داد: علاوه بر طرح پلاژ در انتهای بلوار شهید بهشتی یک طرح برای آقایان اجرا می‌شود و یک طرح نیز در مجموعه فردوس برپا است.

توکلی از فعالیت ایستگاه قایقرانی در دو منطقه ساحلی رویان و یک کلوپ ورزش‌های دریایی تحت نظارت خبر داد و گفت: در سال گذشته طرح دائمی شنا پیشنهاد شد که همچنان در انتظار تائید و اعتبار است.

سید مجید موسوی شهردار نور نیز در این جلسه از افزایش مساحت طرح خبر داد و گفت: به دنبال افزایش کمیت طرح همراه با کیفیت بالاتر هستیم.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان نور نیز در این جلسه از به‌کارگیری ۷۶ ناجی در سواحل این شهرستان خبر داد و افزود: تعدادی از این ناجیان از اول خرداد مستقر شدند و ۳۰ ناجی هم در حال آموزش و سنجش آمادگی جسمانی هستند.

قهرمان کلیج بیان کرد: ساعات کار ناجیان از ۸ صبح تا ۸ شب است و فعالیت آنان در ساعات پایانی شب تعریف‌شده نیست و مشکلات حقوقی دارد و این در حالی‌است که در پرداخت حقوق ناجیان همچنان مشکلات وجود دارد.

وی گفت: برخی از مجتمع‌ها برای اجرای طرح و استفاده از ناجیان همچنان مخالفت می‌کنند که مسوولیت هرگونه اتفاق احتمالی به عهده مدیران آنهاست.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه