سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است

لاین‌های زودرس برای کشت مجدد برنج به کشاورزان معرفی شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: لاین‌های زودرس با پتانسیل مناسب برای کشت مجدد برنج به کشاورزان معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری موج، سید احمد طاهری در دوره آموزشی روز مزرعه برنج که با همکاری معاونت موسسه تحقیقات برنج مازندران و نظام صنفی کشاورزی شهرستان بابل برگزار شد از اصلاح ارقام و معرفی لاین‌های زود‌رس با پتانسیل مناسب برای کشت مجدد برنج خبر داد.

وی افزود: در این دوره آموزشی فراگیران با آخرین و جدید‌ترین یافته‌ها و اقدامات تحقیقاتی در دست اجرا در زمینه محصول برنج آشنا شدند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ادامه داد: معرفی استخر چند منظوره بهره برداری آب در شالیزار گلدشت، ارزیابی لاین جدید برنج ۹۲۶ در مزارع کشاورزی استان، لاین های برتر و امید بخش اصلاح شده برنج با زمینه ارقام ایرانی، اصلاح ارقام و معرفی لاین های زودرس با پتانسیل مناسب برای کشت مجدد برنج و فرآیند تولید بذر برنج به بهره برداران آموزش داده شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه