سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش:

استان قم رتبه چهارم کنکور سراسری را کسب کرد

معاون آموزش  متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش قم گفت: این استان موفق شد در کنکور سراسری سال گذشته رتبه چهارم را کشور کسب کند.

کنکور
به گزارش خبرگزاری موج از قم

، مسعود فلسفی‌نژاد روز دوشنبه در گفت وگویی، افزود: دستاوردهای قابل‌توجه آموزشی در سال‌های اخیر استان قم نشان از پیشرفت‌های مستمر و هم‌افزایی فعالیت‌های مدیران، دبیران و تمامی اعضای تیم آموزشی دارد.

وی ادامه داد: استان قم در کنکور سراسری سال ۹۸، رتبه هشتم و در سال ۹۹ نیز رتبه ششم را کسب کرده بود.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش وپرورش قم ادامه داد: این دستاوردها نتیجه برنامه‌ریزی مدون، حمایت‌های مالی و اجرای دقیق طرح‌های آموزشی کلان است.

فلسفی‌نژاد بیان کرد: با توجه به شرایط ویژه آموزشی استان که از یک سو با تراکم بالای دانش‌آموزی و از سوی دیگر با محدودیت‌های فضایی مواجه است، حداکثر تلاش‌ها برای افزایش کیفیت آموزش و برگزاری کلاس‌های تجمیعی به‌صورت رایگان صورت گرفته‌؛ این اقدامات بهبود چشمگیری را در رتبه نهایی دانش‌آموزان ایجاد کرده‌است.

به گفته وی،‌ از سوی دیگر تعهد و همت مدیران و تیم‌های آموزشی، همراه با تامین بودجه‌ای بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان برای ارتقای کیفیت کنکور سراسری و بازبینی روش‌های آموزشی در سطح استان، نقش مهمی در کسب جایگاه‌های برتر داشته است.

فلسفی نژاد خاطرنشان کرد: استان قم در نمرات نهایی دانش آموزان نیز در سال تحصیلی گذشته موفق به کسب رتبه ششم در سطح کشور شد.

معاون آموزش و پرورش قم با اشاره به کمبودها و محدودیت‌های آموزشی در قم، گفت: موفقیت‌های کسب شده در حالی است که قم از لحاظ فضای آموزشی در بین ۳۲ استان کشور، رتبه ۲۸ و از لحاظ تراکم دانش آموزی نیز در رتبه ۱۸ قرار دارد.

وی تاکید کرد: در راستای ادامه رشد و بهبود سیستم آموزش، همواره در تلاش هستیم تا دستاوردهای علمی و فرهنگی را در سطح استان قم ارتقا دهیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر