سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) قم:

امروز عرصه فضای مجازی یکی از عرصه‌های مهم جنگ است و باید بچه های انقلابی میدان را دردست بگیرند

فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) قم گفت: امروز عرصه فضای مجازی یکی از عرصه‌های مهم جنگ است و باید بچه های انقلابی میدان را دردست بگیرند.

فرمانده سپاه
به گزارش خبرگزاری موج از قم

، محمدرضا موحد امروز در حاشیه بازدید از ششمین نمایشگاه رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: امروز یکی از عرصه‌های جنگ‌شناختی دشمن در عرصه رسانه و فضای مجازی است.

وی ادامه داد: امروز هم توفیق شد که در ششمین دوره رویداد ملی تولید محتوی دیجیتال استان قم حضور داشته باشیم.

سردار موحد بیان کرد: بحمدالله هر سال شاهد پیشرفت تیم‌ها و رشد نوجوانان و جوانان هستیم که مایه مباهات و افتخار است.

وی ابراز کرد: اگر بتوانیم در طول سال این رویدادها را با حمایت‌های سازمان بسیج مستضعفین بیش از یک‌بار برگزار کنیم قطعاً اثربخشی بیشتری خواهد داشت.

فرمانده سپاه قم تأکید کرد: امروز عرصه فضای مجازی یکی از عرصه‌های مهم جنگ است و چه‌ بهتر که در این فضای ملتهب، میدان را بچه‌های انقلابی و حزب الهی در دست بگیرند.

وی افزود: از دست‌اندرکاران برگزاری این رویداد خصوصا قرارگاه فضای مجازی بسیج استان قم و همچنین از عزیزانی که در این رویداد شرکت کردند کمال تشکر و قدردانی را دارم.

مهدی کلانترزاده، مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم نیز  در حاشیه بازدید از ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج استان قم با اشاره به اهمیت برگزاری چنین رویدادهایی، اظهار کرد: به لحاظ کمی و کیفی شاهد رشد تیم‌های شرکت‌کننده در رویداد ششم هستیم.

وی ادامه داد: در بازدید از این رویداد با اجتماع گرم و هدفمند نوجوانان و جوانان روبرو شدیم که مایه دلگرمی و امیدواری است.

کلانترزاده بیان داشت: امروز نبرد بر حفظ و حاکمیت ارزش‌ها است و در این میان مملکتی به‌مانند ایران که تمدن دیرینی دارد و در حوزه ایرانی و اسلامی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد باید به‌روز بتواند فضای خودش را مدیریت کند و لذا فضای مجازی که فضای حاکم بر حقیقت دنیاست، باید با میدان‌داری جوانان و نوجوانان ایرانی همراه باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر