سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

دورهمی فعالان خبر و رسانه استان قم برگزار شد

دورهمی و ضیافت افطاری فعالان خبر و رسانه استان قم، با محوریت نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» در مجتمع فرهنگی نور قم برگزار شد.

 فعالان خبر و رسانه استان قم
به گزارش خبرگزاری موج از قم

، دورهمی و ضیافت افطاری فعالان حوزه خبر و رسانه استان قم، با محوریت نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» و به میزبانی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان، در مجتمع فرهنگی نور قم برگزار شد.

فوتبال، پینت بال لیزر تک، تیراندازی با کمان، بازی واقعیت مجازی، تیراندازی با تپانچه، بیگ بال، تنیس روی میز و فوتبال دستی از جمله برنامه‌هایی بود که در این دورهمی برای مدیران رسانه‌ها، خبرنگاران، عکاسان و فعالان فضای مجازی برپا شد.

همچنین «ابوالقاسم مقیمی» معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استاندار قم، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی شعبان زاده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، «علی اقبالی» مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم و «فخرالدین یوسف پور» مدیر خانه مطبوعات استان قم در این مراسم حضور داشتند.

معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استاندار قم در این مراسم به تبیین نقش مهم رسانه در حوزه کنترل آسیب‌های اجتماعی پرداخت و گفت: آسیب‌های اجتماعی در قم با حضور و فعالیت پویای مدیران محلات و گروه‌های جهادی و تبلیغی روند نزولی پیدا کرده و پوشش خبری فعالیت‌ها و تامین نیازهای رسانه‌ای این گروه‌های مردمی، در کاهش این آسیب‌ها بسیار موثر است.

مقیمی با تاکید بر پرداختن به ظرفیت‌های مردمی در رسانه‌ها، ابراز کرد: الحمدلله اهالی خبر و رسانه استان قم در زمان‌های مختلف مانند نیمه شعبان، انتخابات، ایام نوروز فعالیت درخشان و به‌هنگامی داشته‌اند که ما قدردان زحمات‌شان هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی شعبان زاده نیز مجتمع فرهنگی نور را محل عملیات قرارگاه نوجوانی استان قم دانست و افزود: در در سال گذشته با برنامه‌ریزی‌های عملیاتی و حمایت‌های صورت گرفته، ظرفیت‌های مجتمع فرهنگی نور در ارائه خدمات اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، ورزشی و تفریحی افزایش یافته است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم در خصوص نهضت ملی زندگی با آیه‌ها اظهار کرد: این طرح از ابتدای ماه رمضان آغاز شده و مردم با طرح قرآنی «زندگی با آیه‌ها» در این ماه مبارک با ۳۰ فراز از آیات قرآن کریم آشنا شده و پس از یادگیری معانی و مفاهیم و حفظ، ان شا الله درس‌های این آیات قرآن کریم را در زندگی خود به کار خواهند گرفت.

شعبان زاده در بخش دیگر سخنان خود به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات زیست‌بوم‌های اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان در ماه مبارک رمضان پرداخت و خاطر نشان کرد: وجود رسانه در کنار فعالیت‌های فرهنگی، تربیتی، تبلیغی و دینی امری لازم و ضروری است که امیداوریم با همدلی اهالی رسانه و تشکل‌های فرهنگی، دینی و تبلیغی، اثر این اقدامات چندبرابر شده و جهاد تبیینی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، به نحو احسن انجام شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر