سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین:

ایران اسلامی اجازه نخواهد داد به خاک و حریمش تعدی شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: ایران اسلامی با اتکا به خداوند متعال، داشتن رهبری آزاده و عالم و نیروی مسلحی مقتدر و شجاع، در جهان کنونی حرف زیادی برای گفتن دارد و اجازه نخواهد داد به خاک و حریمش تعدی شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین
به گزارش خبرگزاری موج از قزوین

، حسین براتی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین و جمعی از مدیران این اداره کل، روز با حضور در محل سپاه پاسداران قزوین از اقدام موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه اسرائیل اعلام حمایت کردند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: اهالی فرهنگ و هنر و رسانه های استان از عملیات شجاعانه سپاه پاسداران علیه رژیم اشغالگر قدس حمایت کرده و در صیانت از ارزشها و آرمانها ثابت قدم ایستاده اند.

 

سپاه قزوین

وی بیان کرد: در شرایطی که مجامع بین المللی در برابر جنایات مستمر و متعدد رژیم غاصب اسرائیل در غزه و فلسطین مدتهاست سکوت کرده اند ایران اسلامی با حمایت از مظلومان جهان صدای مظلومیت آنها را پاسخ داده و امروز ایران اسلامی بعنوان ام القرای جهان اسلام مامن مظلومان شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با محکوم کردن حمله اسرائیل به سرکنسولگری ایران در دمشق اظهارداشت: همانگونه که مسئولان نظام وعده داده بودند تا انتقام شهدا را بگیرند دیشب شاهد عملیات نظامی کوچکی علیه اسرائیل بودیم و سپاهیان مقتدر ما زهر چشم خوبی گرفتند تا رژیم صهیونیستی تنبیه شود.

براتی یادآورشد: این عملیات امروز با حمایت های عموم مردم و گروهها مواجه شده و اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه ها نیز ضمن اعلام حمایت از سپاهیان غیور و شجاع امروز با حضور در این مکان از عملیات نیروهای نظامی تشکر و قدردانی می کنند.

وی بیان کرد: اصحاب رسانه ضمن محکوم کردن جنایتهای اسراییل در سرزمین های اشغالی و غزه اعلام می کنند ثابت قدم در مسیر آرمانهای نظامی اسلامی ایستاده اند و از نیروهای مسلح خود حمایت می کنند.

سپاه و ارشاد قزوین

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین افزود: این همراهی عمومی از سوی مردم در سراسر کشوراز سپاه پاسداران، پیامی عملی برای کسانی است که چشم طمع به جمهوری اسلامی دارند تا بدانند هر اشتباه و تعدی به نظام اسلامی با پاسخ های دندان شکن و قاطعی مواجه خواهد شد.

در این دیدار سرهنگ ابوالفضل طاهرخانی جانشین فرمانده سپاه استان نیز از همراهی و حمایت آقای براتی و اصحاب رسانه، از سپاه تشکر و قدردانی کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر