سرخط خبرها
  • پرسپولیس تیم «ب» را تشکیل می‌دهد
  • پالایشی‌ها در انتظار تعیین تکلیف نرخ خوراک؛ بازگشایی نمادها مشروط شد
  • پایان فعالیت «خانه‌های قرمز» در محلات تهران
  • صاعقه در ارتفاعات پلدختر ۱۱۶ رأس دام را تلف کرد
  • شهرزاد خشنودزاده پرچمدار ایران در مراسم اختتامیه بازی‌های آسیایی ناگویا
  • قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
  • کلاهبرداری با ادعای نفوذ در شبکه بانکی؛ کلاهبردار ۱۰ سکه‌ای در فرحزاد دستگیر شد
  • کاظمی: اخبار مربوط به استعفای معلمان کذب است
  • خبر اخراج دیپلمات‌های ایران توسط آمریکا کذب محض است/ نیروهای مسلح آماده‌ دفع هرگونه شرارت هستند
  • سرلشکر عبداللهی: فراجا در جنگ و کودتا جلوی تجزیه ایران را گرفت
  • ۳۸ استاندارد جدید خودرو تا سال ۱۴۱۱ اجباری می‌شود!!
  • سالاریه: پارس‌۲ آماده پرتاب است؛ نخستین ماهواره راداری ایران به‌زودی رونمایی می‌شود

معرفی برندگان جایزه جورج اورول

برندگان جایزه ادبی اورول ۲۰۲۶ با معرفی «رونویسی» و «فرار از کابل» به عنوان آثار برگزیده داستاتی و غیرداستانی معرفی شدند.

جایزه جورج اورول
به گزارش خبرگزاری موج

، بن لرنر، نویسنده آمریکایی، با رمان «رونویسی» که به موضوع فناوری و حافظه می‌پردازد، برنده جایزه ادبی جورج اورول ۲۰۲۶ در بخش داستان سیاسی شد.

در بخش غیرداستانی نیز کارن بارتلت با کتاب «فرار از کابل» که روایتگر سرگذشت زنان وکلای افغان است که پس از سقوط کابل در سال ۲۰۲۱ با تهدیدهای جدی روبه‌رو شدند، این جایزه را به دست آورد.

جایزه اورول که با هدف تحقق آرمان جورج اورول مبنی بر «تبدیل نوشتار سیاسی به یک هنر» اعطا می‌شود، برای هر بخش ۵ هزار پوند جایزه نقدی در نظر گرفته است.

به گزارش گاردین، فیامتا روکو، رئیس هیات داوران بخش داستانی جایزه جورج اورول که دو دهه مدیریت جایزه بین‌المللی بوکر را بر عهده داشت، درباره رمان «رونویسی» گفت:رمان «رونویسی» با نگاهی موشکافانه، عطش سیری‌ناپذیر ما برای فناوری‌های جدید را بررسی می‌کند و داستان‌های غیرقابل اعتمادی را که درباره گرسنگی، عشق و ارتباط برای خود می‌سازیم، به تصویر می‌کشد. این کتاب درباره مرگ با کرامت و رشد در جهانی تازه است؛ اثری هوشمندانه، طنزآمیز و کاملاً به‌موقع. بن لرنر شایسته آن است که نامی شناخته‌شده در هر خانه باشد.»

در بخش غیرداستانی، روهان سیلوا، رئیس هیات داوران، کتاب «فرار از کابل» را اثری «فشرده، دقیق و روشنگر» توصیف کرد که به موضوعی می‌پردازد که شایسته توجه بیشتر است.

او گفت: «سرگذشت زنان قاضی بسیار شجاع افغانستان در مواجهه با بنیادگرایی اسلامی، روایتی تکان‌دهنده است و کارن بارتلت آن را با همدلی و شفقت فراوان روایت کرده است. این کتاب، به بهترین معنای ممکن، اثری اورولی است.»

در سال‌های گذشته، برندگان جایزه اورول در بخش داستان شامل هشام مطر، علی اسمیت، دونال رایان و کلر کیگان بوده‌اند.

در بخش غیرداستانی نیز پاتریک رادن کیف، ویکتوریا آملینا و پیتر اپس موفق به دریافت این جایزه شده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه