سرخط خبرها
  • مرز‌های شلمچه و چذابه به‌صورت محدود بازگشایی می‌شود
  • زنگ خطر چاقی در کودکان؛ از دیابت و کبدچرب تا بلوغ زودرس
  • بازداشت عامل ترور شهید کاک‌درویشی در پیرانشهر
  • برد ارزشمند چادرملو در خانه آبادانی‌ها/ نفت آبادان به قعر جدول سقوط کرد
  • پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
  • تفاهم‌نامه ۳ همتی بانک ملی ایران و وزارت میراث فرهنگی امضا شد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند
  • ورشکستگی تامین‌اجتماعی دروغ است
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • تخصیص ۴۰۰ همت برای حمایت از صنایع
  • سخنگوی دولت؛ افزایش مبلغ کالا برگ منوط به تأمین منابع مالی پایدار است
  • دولت ۷۰ درصد هزینه بیمه قالیبافان را می‌پردازد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند+فیلم
  • فرمانده کل سپاه: واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود

رایزن فرهنگی ایران در مالزی با سر اسقف کلیسای متدیست دیدار کرد

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی در آستانه میلاد حضرت عیسی مسیح (ع)، با سر اسقف کلیسای متدیست دیدار و گفت‌وگو کرد.

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی
به گزارش خبرگزاری موج

، حبیب‌رضا ارزانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی، در آستانه میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) با دکتر جیاکومار سر اسقف کلیسای متدیست این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، سر اسقف کلیسای متدیست با ابراز خرسندی از انجام این گفت‌وگو، گزارشی از فعالیت‌های آموزشی کلیسا ارائه داد و به نقش مدارس وابسته به کلیسا در ایالت ساراواک و شهر کوالالامپور اشاره کرد.

وی افزود: در این مراکز آموزشی، دانش‌آموزان علاوه بر آموزش علمی، با مسئولیت‌پذیری اجتماعی و ارزش‌های اخلاقی آشنا می‌شوند و ارتباط با کشورهای مختلف برای ادامه تحصیل دانش‌آموزان مورد توجه قرار دارد.

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران نیز ضمن تبریک میلاد حضرت مسیح (ع)، بر ضرورت گسترش تعاملات میان نهادهای دینی و فرهنگی تأکید کرد و این دیدارها را بستری برای همکاری‌های آینده دانست.

وی افزود: در ایران، پیروان ادیان مختلف از جمله زرتشتی، یهودی، مسیحی، صابئی و مسلمان سال‌هاست در کنار یکدیگر با صلح و احترام متقابل زندگی می‌کنند و این همزیستی بخشی از هویت اجتماعی کشور است.

ارزانی همچنین با تأکید بر توسعه روابط فرهنگی و آموزشی ایران و مالزی تصریح کرد: هدف ما ایجاد ارتباطی مستمر و پایدار میان نهادهای آموزشی و فرهنگی دو کشور و تبادل تجربه در حوزه فعالیت‌های اجتماعی است.

در پایان این دیدار مقرر شد سر اسقف کلیسای متدیست به همراه جمعی از کشیش‌ها در آینده از رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی بازدید کنند و بر استمرار گفت‌وگوی ادیان و همکاری‌های مشترک تأکید شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه