English

زائران حج حق تصویربرداری در دو مسجد مقدس را ندارند

مقامات عربستان ممنوعیت کامل عکاسی و فیلمبرداری در مسجدالحرام و مسجدالنبی را برای حج سال ۲۰۲۶ اعلام کردند و هدف این اقدام را حفظ حرمت اماکن مقدس و ایجاد آرامش برای زائران دانستند.

خانه خدا
به گزارش خبرگزاری موج

، مقامات عربستان سعودی ممنوعیت کامل عکاسی و فیلمبرداری در داخل مسجدالحرام و مسجدالنبی را برای موسم حج سال ۲۰۲۶ اعلام کردند. این ممنوعیت با هدف حفظ حرمت اماکن مقدس و ایجاد فضایی همراه با آرامش و تمرکز برای زائران دو مسجد مقدس اتخاذ شده است.

وزارت کشور عربستان این ممنوعیت را برای حج ۲۰۲۶ اعمال کرده و از تمام زائران خواسته است از تصویربرداری با هر وسیله‌ای در داخل مسجدالحرام و مسجدالنبی خودداری کنند. این وزارتخانه در بیانیه خود تأکید کرد ممنوعیت عکاسی و فیلمبرداری در دو مسجد مقدس به منظور صیانت از حرمت مکان و رعایت احساسات زائران یک دستور قطعی و الزامی است.

مقامات عربستان این اقدام را واکنشی به درخواست‌های فزاینده برای محدود کردن رفتارهایی دانستند که طی سال‌های اخیر موجب اختلال در زیارت شده بود؛ از جمله افزایش گسترده عکاسی و فیلمبرداری که باعث ازدحام و برهم خوردن نظم در اجرای مناسک می‌شد.

مسئولان سعودی همچنین اعلام کردند ممنوعیت تصویربرداری در دو مسجد مقدس با هدف فراهم‌کردن امکان عبادت در فضایی آرام‌تر و معنوی‌تر طراحی شده و پایبندی به دستورالعمل‌های مربوط به این اماکن یک وظیفه دینی و اخلاقی برای زائران محسوب می‌شود.

براساس اعلام مقامات، تمهیدات نظارتی جدیدی برای اجرای دقیق این ممنوعیت در موسم حج پیش رو به کار گرفته خواهد شد و نیروی انسانی و سامانه‌های کنترل نیز تقویت می‌شوند.

گذشته از این، عربستان در سال‌های گذشته نیز در برخی دوره‌ها و در زمان‌هایی از مناسک حج، ممنوعیت عکاسی را به صورت مقطعی و موقت اجرا کرده بود.

براساس برنامه اعلام‌شده، مراسم حج ۲۰۲۶ از سوم تا هشتم خرداد ۱۴۰۵ برگزار می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه