سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

۲۲۱ ناشر در بخش فروش مجازی نمایشگاه قرآن فعالیت دارند

بخش فروش مجازی کتاب سی‌ودومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حضور ۲۲۱ ناشر، میزبان علاقه‌مندان از سراسر کشور است

نمایشگاه قرآن
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از خانه کتاب و ادبیات ایران، بخش فروش مجازی کتاب سی‌ودومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حضور ۲۲۱ ناشر و ۱۴ هزار و ۲۸۲ عنوان مشتمل بر یک میلیون و ۸۳۱ هزار و ۵۴۲ جلد کتاب در book.icfi.ir قابل دسترسی است.

عموم بازدیدکنندگان از سراسر کشور می‌توانند با حضور در این سامانه، ضمن تهیه منابع خود با ۲۰ درصد تخفیف از تسهیلات حمایتی پستی نیز بهره‌مند شوند.

سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن، از پنجشنبه ۱۶ اسفند با شعار «قرآن، راه زندگی» در مصلای امام تهران آغاز شد و تا یکشنبه ۲۶ اسفند هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۳ و در روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۲۳ میزبان مردم است.

نمایشگاه امسال در یک فضای ۲۰هزار متری برپا شده که نسبت به سال های گذشته کوچکتر است ولی ۳۷ بخش محتوایی دارد و ۱۵ نهاد حاکمیتی و ۴۰ موسسه مردمی در نمایشگاه حضور دارند. همچنین ۱۲۰ ناشر حوزه دین به عرضه چهار هزار و ۳۰۰ کتاب می پردازند.

غرفه های اعتاب مقدسه، بخش کربلایی کاظم ساروقی، موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی (ره)، بخش زندگی با آیه ها، بخش قرآن و مقاومت، بخش پوشش عفاف و حجاب با عنوان لباس عفیفانه، بخش کودک و نوجوان، بخش مسجد و پایگاه مردم، بخش حوزوی و هوش مصنوعی از بخش های نمایشگاه امسال است.

در بخش بین الملل نیز ۱۵ کشور اعلام آمادگی کرده اند و میهمانان ویژه ای نیز حضور پیدا می کنند. بیش از ۵۸ نشست تخصصی و ۲۶ محفل قرآنی نیز برای نمایشگاه امسال پیش بینی شده و مراسم تکریم از خادمان قرآنی در روزهای پایانی نمایشگاه با حضور ریاست محترم جمهوری برگزار خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه