سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

با دستور رئیس‌جمهور:

برنامه و بودجه کشور ملزم به اختصاص اعتبار برای رفع مشکلات معیشتی کتابداران شد

با دستور رئیس‌جمهور سازمان برنامه و بودجه کشور ملزم به اختصاص اعتبار برای رفع مشکلات معیشتی کتابداران شد.

کتابداران
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سال گذشته در پی تاکید حجت الاسلام رئیسی رئیس‌جمهور در آئین روز کتاب ، کتابخوانی و کتابدار برای حل مشکلات قشر کتابدار و همچنین دسترسی آسان به کتاب و پایین آمدن قیمت آن در سبد خانوار، در نامه‌ای به رئیس‌جمهوری پیشنهادهایی درباره تحقق راهکارهای دسترسی آسان به کتاب، حل مشکلات معیشتی قشر کتابدار و ترمیم حقوق آنها در راستای عمل به وعده‌های دولت مردمی ارائه کرد.

بر اساس دستور رئیس‌جمهور دستگاه‌های ذیربط از جمله سازمان برنامه و بودجه ملزم به همکاری برای رفع مشکلات کتابداران و همچنین دسترسی آسان به کتاب در سبد خانوار شده‌اند.

در همین چارچوب سازمان برنامه و بودجه به منظور رفع موقتی مشکل معیشت کتابداران در چارچوب ضوابط بودجه اعتبار لازم اختصاص دهد و ملزم شد اعتبارات لازم برای تکمیل کتابخانه‌های مرکزی استان‌ها را تخصیص دهد.

در بخش دیگری از دستور رئیس‌جمهور آمده است «لازم است تفاهم نامه‌ای میان وزارت آموزش و پرورش و نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به منظور استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت‌های آن نهاد در دسترسی آسان به کتاب برای دانش‌آموزان و ایجاد زنگ مطالعه در مدارس منعقد شود.»

همچنین اقدامات لازم به منظور واگذاری کتابخانه‌های عمومی به ظرفیت های مردمی در قالب قراردادهای بلندمدت با هدف تحقق امر مردمی‌سازی و کاهش هزینه‌های دولت از دیگر دستورات رئیس‌جمهور در این زمینه است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه