سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

علیرضا جاویدنیا با شخصیت عروسکی جدید می‌آید

با فرارسیدن هفته وحدت، شخصیت عروسکی جدید «میرزابالا» با هنرمندی علیرضا جاویدنیا به رادیو نمایش می‌آید.

علیرضا جاویدنیا با شخصیت عروسکی جدید می‌آید

به گزارش خبرگزاری موج، محسن سوهانی مدیر کل هنرهای نمایشی رادیو و رادیو نمایش گفت: ما در پیشینه ادبیات پربارمان، آثار درخشان و شخصیت های ماندگاری در حوزه طنز داریم. به عنوان مثال می توان از طنزپردازانی چون عبید زاکانی در قرن هشتم و علی اکبر دهخدا در دوره معاصر نام برد یا شخصیت های طنزی مانند ملانصرالدین که علاوه بر  ایران در اقصی نقاط جهان از آسیای مرکزی و خاورمیانه گرفته تا منطقه بالکان در شرق اروپا ظهور و بروز داشته یا بهلول که در جهان عرب و ادبیات پارسی با آن ویژگی های خاص، زکاوت و شیرین‌زبانی‌اش عمیق ترین انتقادات را بیان کرده است‌.

او بیان کرد: در تاریخ روزنامه نگاری ایران نیز طنزنویسان شاخصی داشته ایم که زنده یاد کیومرث صابری فومنی با نشریه گل آقا شاخص ترین نمونه اخیر است. بر این اساس و با توجه به اهمیت مقوله طنز در رسانه ملی، تصمیم گرفتیم یک عنصر نمایشی با ویژگی های طنزآمیز  وارد رادیو نمایش کنیم.

مدیر رادیو نمایش توضیح داد: این شخصیت که میرزابالا نام دارد، یک پیرمرد خردمند شیرین زبان و بهلول صفت است که طی ایام هفته وحدت در ویژه برنامه «شادباش» رونمایی خواهد شد.

سوهانی گفت: در این فصل از مجموعه «شادباش» که با اجرای هنرمند محبوب و پیشکسوت علیرضا جاوید نیا به روی آنتن خواهد رفت، عروسک «میرزابالا» نیز حضور خواهد داشت. دو شخصیت دیگر هم نوه و فرزند جوان و جاهل میرزابالا هستند که ماجراهایی را رقم می زنند.

او خاطرنشان کرد: فضای ویژه برنامه «شادباش» در هفته وحدت متنوع خواهد بود. در آن از موسیقی اقوام استفاده بهینه ای می شود. همچنین گزارش های گوناگونی از نقاط مختلف کشور به خصوص نواحی اهل سنت نشین نظیر: کرمانشاه، سنندج، مهاباد، سیستان و بلوچستان خواهیم داشت و طی حال و هوایی شاد و پر نشاط به بحث وحدت عمیق بین شیعه و سنی در ایران زمین خواهیم پرداخت. 

سوهانی در پایان گفت: ان‌شاءالله در ادامه شخصیت عروسکی میرزابالا در برنامه های دیگر رادیو نمایش از جمله برنامه صبحگاهی حضور خواهد یافت و با زبان طنز، نقد و نکاتی را درباره مسائل مختلف فرهنگی و اجتماعی بیان خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه