سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

آمیتاب باچان برای حفظ میراث فیلم هند وارد عمل شد

مارتین اسکورسیزی و آمیتاب باچان حامی برنامه جدیدی برای حفظ میراث فیلم هند می‌شوند.

آمیتاب باچان

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از ورایتی، بنیاد میراث فیلم هند (FHF) که مارتین اسکورسیزی و آمیتاب باچان حامیان آن هستند، سومین دوره مدرسه تابستانی برنامه آرشیو صوتی و تصویری را با مشارکت فدراسیون بین‌المللی آرشیو فیلم برگزار می‌کند.

به این منظور، کارگاه آموزشی جهانی حفظ فیلم برای اولین‌بار به هند می‌رود و از ۱۰ تا ۱۹ اکتبر (۱۸ تا ۲۷ مهر) در مرکز بین‌المللی هند در دهلی برنامه دارد.

شیوندرا سینگ دانگارپور، بنیانگذار میراث فیلم هند، گفت این برنامه با انتخاب حدود ۵۰ شرکت‌کننده از ۱۳ کشور آفریقایی، آسیا، اروپا، استرالیا، آمریکای جنوبی و شمالی با هدف سازمان برای ایجاد شبکه‌ای جهانی از آرشیوهای فیلم که می‌توانند با یکدیگر برای نجات میراث سینمای خود کار کنند، برگزار می‌شود تا بر ضرورت حفظ میراث فیلم در سراسر جهان تاکید کند.

اسکورسیزی هم گفت: پروژه سینمای جهان متعهد است تا در سراسر جهان به حفظ فیلم‌ها بپردازد و با برگزاری چنین برنامه‌هایی که به آموزش محافظان فیلم اختصاص دارد به آن‌ها این قدرت را می‌بخشد تا در آینده بتوانند دانش خود را به اشتراک بگذارند و به جامعه بین‌المللی متشکل از افرادی بپیوندند که تلاش خود را وقف نجات میراث فیلم جهان کرده‌اند.

باچان هم به چالش‌های متعدد از جمله کمبود بایگانی‌ها، کمبود برنامه‌های آموزشی، زیرساخت‌ها و بودجه اشاره کرد و افزود: با همه این‌ها ما بر این باوریم که این برنامه‌های آموزشی برای کسانی که وظیفه دشوار حفظ آثار سینمایی در سراسر جهان را بر عهده می‌گیرند، ارزش زیادی دارد. تنها از طریق به اشتراک گذاشتن دانش، تجربه و منابع می‌توانیم آرشیوداران فیلم در سراسر جهان را متحد کنیم تا با همکاری یکدیگر میراث جهانی فیلم خود را نجات دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه