سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

سازمان سینمایی:

استقبال از فیلم های نوروزی با رکورد جدید همراه شد

سازمان سینمایی اعلام کرد که سینمای ایران موفق شد پس از شش ماه و نیم، رکورد تعداد روزانه مخاطبان را بشکند.

اولین اکران فیلم مستند بمب ساعتی

به گزارش خبرگزاری موج، سینمای ایران طی روز گذشته، سه‌شنبه؛ هشتم فروردین‌ماه موفق شد با جذب ۱۲۹ هزار و ۴۰۰ مخاطب، رکورد مخاطب روزانه را بشکند. آخرین باری که سینماها توانستند مخاطبان روزانه بیشتر از این میزان را تجربه کنند، مربوط به ۲۲ شهریورماه سال گذشته است که ۱۷۷ هزار نفر مخاطب سینماها بوده‌اند.

طی روز گذشته، ۲۶۲۷ سانس برای سینماها تعریف شد و گیشه با فروش ۶ میلیارد و ۳۲۲ میلیون تومانی رسید.

گیشه ۴ فیلم جدید نوروزی، ۴ میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان و گیشه آثار قدیمی نیز برای روز گذشته، ۱ میلیارد و ۷۵۲ میلیون تومان بوده است.

از ۱۲۹ هزار و ۴۰۰ مخاطب روز گذشته، ۹۳ هزار و ۴۰۰ نفر به تماشای ۴ فیلم جدید شامل «فسیل»، «غریب»، «عروس خیابان فرشته» و «بچه‌های طوفان» نشستند و ۳۶ هزار نفر دیگر نیز مخاطبان آثار قدیمی‌تری چون «بخارست»، «ملاقات خصوصی»، «چپ، راست»، «لوپتو» و غیره بوده‌اند.

گیشه ۴ فیلم جدید نوروزی به فروش ۴ میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان و گیشه آثار قدیمی نیز برای روز گذشته، به فروش ۱ میلیارد و ۷۵۲ میلیون تومانی رسید.

همچنین سینماهای کشور طی ۸ روز نخست سال جدید، پذیرای ۵۸۰ هزار نفر بوده‌اند که این آمار اولاً، به‌مراتب بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است و ثانیاً، با توجه به تلاقی ماه مبارک رمضان با نوروز، عملکردی قابل قبول محسوب می‌شود. عملکردی که انتظار می‌رود تا پایان تعطیلات نوروزی، روندی صعودی در پیش گرفته و به قله‌های بالاتری دست یابد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه