سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

نوروز ۱۴۰۲ کدام یک از فیلم ها به تلویزیون می آیند؟

مدیرکل تامین و رسانه بین‌الملل معاونت سیما از پخش تلویزیونی نوروز «هوک»، «شماره ۱۰» و «های پاور» که در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر برنده سیمرغ شده‌اند، خبر داد‌.

به گزارش خبرگزاری موج، مدیرکل تامین و رسانه بین‌الملل معاونت سیما از پخش تلویزیونی برخی آثار برگزیده دوره‌های اخیر جشنواره فیلم فجر در عید نوروز امسال خبر داد.

محمدعلی غلامرضایی مدیرکل تأمین و رسانه بین‌الملل معاونت سیما درباره پخش تلویزیونی آثار جشنواره فیلم فجر چهل و یکم گفت: سیما در راستای حمایت از هنر هفتم خاصه آثار سینمایی فاخر ایرانی که از کیفیت و جذابیت لازم و کافی برخوردارند و دارای مضامین و پیام‌های فرهنگی والا و ارزشمند هم هستند، برخی از این آثار را در تعطیلات نوروز ۱۴۰۲ روی آنتن می‌برد.

خبر خوب ما برای مخاطبان، پخش برگزیده‌ای از فیلم‌های سینمایی ایرانی است. به این ترتیب که پس از مذاکرات انجام شده، حق پخش تلویزیونی فیلم‌های سینمایی «هوک»، «شماره ۱۰» و «های پاور» که در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر برنده سیمرغ شده‌اند را خریداری کردیم و در تعطیلات پیش رو برای اولین باز از شبکه‌های سیما اکران تلویزیونی خواهند شد.

وی افزود: در کنار فیلم‌های فوق، خرید حق پخش فیلم‌های سینمایی «بی رو»، «بدون قرار قبلی» و «تروا» نیز تاکنون قطعی شده است.

مدیرکل تأمین و رسانه بین‌الملل از پخش فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» تولید شده رسانه ملی نیز خبر داد و گفت: این اثر که به زندگی شهیدان والامقام باکری می‌پردازد و در جشنواره فیلم فجر برنده ٥ سیمرغ و بهترین فیلم دوره چهلم شد، در جشنواره فیلم‌های سینمایی نوروز ١٤٠٢ نیز تقدیم مخاطبان می‌شود.

مدیرکل تأمین و رسانه بین‌الملل همچنین از تدارک برنامه‌ای جدید در این معاونت با نام «جهانگرد» خبر داد که از نوروز ۱۴۰۲ مهمان خانه ایرانیان خواهد شد.

غلامرضایی گفت: این برنامه از نوروز ۱۴۰۲ و به همت اداره‌کل تأمین و رسانه بین‌الملل سیما روی آنتن شبکه‌های مختلف خواهد رفت و مخاطبان را از زاویه‌ای نو با فرهنگ، آداب، سنن، روابط اجتماعی و … دیگر کشورها آشنا می‌کند.

وی ادامه داد: «جهانگرد» با ضرباهنگی مخاطب‌پسند و با تصاویری بدیع، قصد دارد روایت کلیشه‌ای غرب از کشورهای مختلف را به چالش بکشد و با روایتی بومی از دل هر یک از کشورهای مبدا، مخاطب ایرانی را با فرهنگ و جامعه آن کشورها آشنا کند.

مدیرکل تأمین و رسانه بین‌الملل با بیان اینکه «این برنامه تلاش دارد مشترکات فرهنگی، دینی، اجتماعی و … را در ساختاری متشکل از تصاویر تأمینی به مخاطبان معرفی کند، خبر داد: «جهانگرد» به صورت موضوعی و از منظرهای متنوع به معرفی هر یک از کشورها می‌پردازد؛ برای نمونه در عید ۱۴۰۲، نوروز در کشورهای همجوار و در ایام ماه مبارک رمضان، آداب و رسوم مردم ۶۰ کشور در این ماه عزیز به نمایش در خواهد آمد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه