سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

دبیر شورای صنفی نمایش:

هنوز متقاضی اکران نوروزی سینما نداریم!

دبیر شورای صنفی نمایش با بیان اینکه احتمالا از نیمه دوم اسفند اکران‌‌های نوروزی می‌تواند آغاز شود، گفت: البته فعلاً هیچ فیلمی برای اکران نوروزی متقاضی نشده و باید ابتدا قراداد فیلم‌ها با پخش‌کننده‌ها نهایی شود.

اکران نوروزی سینما

به گزارش خبرگزاری موج، همایون اسعدیان با اشاره به اینکه جلسه شورای صنفی نمایش مصوبه خاصی برای انتشار نداشته است در پاسخ به اینکه اکران نوروزی فیلم‌های سینمایی از چه زمانی آغاز می‌شود، بیان کرد: طبق وعده‌ای که به صاحبان فیلم‌هایی که در این مدت اکران شده‌اند داده بودیم که اگر فروش مناسبی داشته باشند می‌توانند در عید هم نمایش فیلم خود را ادامه دهند و همچنان این قول پابرجاست.

وی افزود: برای اکران‌ نوروز فکر می‌کنم بیشتر از سه یا چهار فیلم (در کنار فیلم‌های فعلی) اکران نشود که آن هم به طور طبیعی در بهمن ماه نخواهد بود؛ یعنی درصورتی که پخش‌کننده مشخص و قرارداد امضا شود احتمالا از نیمه دوم اسفند اکران‌ آن‌ها می‌تواند آغاز شود.

دبیر شورای صنفی نمایش همچنین گفت: البته فعلاً هیچ فیلمی برای اکران نوروزی متقاضی نشده و باید ابتدا قراداد فیلم‌ها با پخش‌کننده‌ها نهایی شود.

پیش‌تر از سوی سازمان سینمایی اعلام شده بود فیلم‌هایی در جشنواره فجر حضور دارند، در اولویت اکران ۱۴۰۲ خواهند بود.

در حال حاضر فیلم‌های «ملاقات خصوصی»، «چپ راست»،‌ «لوپتو»، «بخارست»، «پالتو شتری» و «جزیره فضایی» از جمله آثار روی پرده سینماها هستند که اکرانشان بعد از جشنواره ادامه دارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه