سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

وزیر ارشاد:

امیدواریم شاهد اتفاقات خوبی در حوزه سرود باشیم

وزیر ارشاد گفت: در ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد بیش از ۴هزار گروه سرود فعالیت می‌کنند و ظرفیت‌های قابل توجهی در این زمینه وجود دارد و امیدواریم شاهد اتفاقات خوبی در حوزه سرود باشیم.

جلسه شورای فرهنگ عمومی / اسماعیلی

به گزارش خبرگزاری موج، وزیر فرهنگ و ارشاد و اسلامی گفت: امسال نخستین دوره برگزاری جشنواره سرود فجر در راستای اهداف انقلاب اسلامی است و امیدواریم همه جانبه به آن پرداخته و سال به سال پرشکوه‌تر و پررونق‌تر برگزار شود.

به گفته اسماعیلی، در این راستا مرکز سرود و آهنگ‌های انقلابی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی راه‌اندازی شده است و در ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد بیش از ۴هزار گروه سرود فعالیت می‌کنند و ظرفیت‌های قابل توجهی در این زمینه وجود دارد و امیدواریم شاهد اتفاقات خوبی در حوزه سرود باشیم.

او گفت: امسال سرود سلام فرمانده، مرزهای جغرافیایی را درنوردید و در همه جا مورد استقبال قرار گرفت و به واسطه آن اجتماعات چند ده هزار نفری و چند صد هزار نفری شکل گرفت و این موضوع ظرفیت بالای این هنر را نشان می‌دهد، همه بخش‌ها در نظام و بخش‌های فرهنگی هنری کنار هم هستند تا این مسیر را با قدرت ادامه بدهند.

آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی و بین‌المللی سرود فجر با حضور برخی از مسئولان و هنرمندان و معرفی برگزیدگان عصر چهارشنبه ۲۲ تیرماه در تالار وحدت برگزار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه