سرخط خبرها
  • احیای پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی ۷۰ درصد پیشرفت دارد
  • سکو‌های فاقد پشتوانه فیزیکی امکان فروش طلا نخواهند داشت
  • شرکت‌های تامین بودجه نیروهای شرکتی روابط غیررسمی با دستگاه‌ها دارند
  • پایان کودک‌ربایی در تهران/ نوزاد ۲ ماهه به آغوش خانواده بازگشت
  • اتحادیه بنکداران: برنج قاچاق آمریکایی در تهران توزیع نشده است/ کمبودی در توزیع کالاهای اساسی نداریم
  • وزیر علوم: انحلال دانشگاه پیام نور منتفی شد‌
  • علیرضا خمسه: از انتخاب بعضی نقش‌ها پشیمان هستم
  • سردار ابن‌الرضا: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه تسلیم فشار نخواهد شد
  • ممنوعیت فروش کتب درسی خارج از سامانه رسمی/ رصد فروشگاه‌های اینترنتی متخلف
  • سازمان وظیفه عمومی: امکان سپری کردن خدمت سربازی مشمولان فوتبالیست در تیم های غیر نظامی لیگ برتر شایعه است

بازیگر «از کرخه تا راین» درگذشت

«صادق صفایی» بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون و استاد دانشگاه تهران، روز جمعه بر اثر سکته قلبی در ۶۰ سالگی دار فانی را وداع گفت.

صادق صفایی

به گزارش خبرگزاری موج، « صادق صفایی » بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون و استاد دانشگاه تهران بر اثر سکته قلبی درگذشت.

صادق صفایی متولد ۲۶ آبان ۱۳۴۰ در «طبس» کارگردان و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و عضو هیأت علمی دپارتمان نمایش دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی دانشگاه تهران بود.

او ۲ بار در جشنواره‌های یازدهم(از کرخه تا راین/ سال ۷۱) و بیست و نهم(سفر سرخ/ سال ۸۹) فیلم فجر برای بازیگری جایزه دریافت کرده‌ بود و بازی به یادماندنی‌اش در نقش جانباز بسیجی در فیلم سینمایی «از کرخه تا راین» در خاطره‌ها مانده است.

آن مرحوم هم‌چنین برنده جایزه «برترین نویسنده» برای نگارش نمایشنامه «جهنم‌درّه» از سومین دوره جایزهٔ ادبیات نمایشی ایران(سال ۸۸) شده بود.

مرحوم صفایی در فیلم‌های سینمایی و سریال‌های آژانس شیشه‌ای، از کرخه تا راین، قاعده بازی، وقتی همه خواب بودند، از یاد رفته، دوستان خوب و ... ایفای نقش کرده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه