سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

«دودکش ۲» عنوان پربیننده‌ترین سریال تلویزیونی اعلام شد

نظرسنجی مرکز تحقیقات درباره سریال‌های سیما در نیمه اول مرداد ۱۴۰۰ نشان می‌دهد مجموعه «دودکش ۲» عنوان پربیننده‌ترین سریال از آن خود کرده است.

سریال دودکش ۲

به گزارش خبرگزاری موج، نظرسنجی مرکز تحقیقات درباره سریال‌های سیما در نیمه اول مرداد ۱۴۰۰ نشان می‌دهد ۷۹٫۷ درصد مردم بیننده برنامه‌های سیما بوده‌اند و در میان سریال‌های جدیدی که روی آنتن رفته است، سریال دودکش ۲ شبکه یک توانسته با کسب ۵۰٫۲ درصد مخاطب، عنوان پربیننده‌ترین سریال این روزها را از آن خود کند.

به گزارش صبا، در این نظرسنجی که روز ۱۸ مرداد در سراسر کشور انجام شده، «دودکش ۲» در مدت پخش توانست رضایت ۸۵٫۵ درصد از بینندگان را در حد «زیاد» کسب کند. آخرین قسمت این مجموعه ۲۹ قسمتی، ۱۶ مرداد روی آنتن رفته بود و این سریال نسبت به نظرسنجی قبلی که دهم مرداد انجام شد، ۰٫۵ درصد افزایش مخاطب داشته است.

به این ترتیب فصل دوم این مجموعه تلویزیونی هم به باشگاه سریال‌های دارای مخاطب بیش از ۵۰ درصدی همچون «نون.خ ۳»، «گاندو ۲»، «زیرخاکی ۱»، «نون. خ ۲»، «پایتخت ۶»، «ستایش ۳»، «بوی باران»، «برادر جان»، «پایتخت ۵» وارد شده است. میزان بیننده «دودکش ۲» از حد متوسط سال گذشته سریال‌های سیما و متوسط ۱۰ سال اخیر شبکه یک بیشتر بوده است.

مجموعه «گاندو ۲» شبکه سه هم که از ۳۱ تیرماه تا شنبه ۱۶ مرداد قسمت‌های نوروزی‌اش باز پخش شد، با کسب ۲۸ درصد مخاطب و رضایت در حد «زیاد» ۸۵٫۱ درصدی در جایگاه دوم ایستاده است. قسمت‌های جدید «گاندو ۲» که از ۱۶ مرداد آغاز شده است، در نظرسنجی بعدی میزان مخاطبش مشخص می‌شود و ۲۸ درصد مخاطب برای بخش های تکراری آن است.

سریال «زندگی زیباست» از شبکه دو هم ۱۳٫۵ درصد مخاطب جذب کرده و میزان رضایت در حد «زیاد» از آن هم ۶۹٫۱ درصد برآورد شده و به این ترتیب در رتبه سوم قرار گرفته است.

مجموعه چینی «پزشک دربار» از شبکه پنج با ۹٫۲ درصد، «وضعیت زرد» از شبکه «سه» با ۷٫۵ درصد، «رئیس جمهور موقت» از شبکه «افق» با ۳ درصد، «سرباز گمنام» از شبکه چهار و «بیل وحشی» از شبکه تماشا هر یک با ۲٫۳ درصد مخاطب در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

آخرین قسمت سریال ۴۹ قسمتی «پزشک دربار» ۱۷ مرداد از شبکه پنج پخش شد؛ آخرین قسمت «وضعیت زرد» نیز ۱۶ مرداد با رسیدن به عدد ۱۳ در شبکه سه به نمایش خود پایان داد.

مقایسه میزان بیننده سریال‌های جدید سیما با نظرسنجی‌های قبلی نشان می‌دهد، میزان بیننده سریال‌های «دودکش ۲»، «زندگی زیباست»، «پزشک دربار» و «وضعیت زرد» نسبت به نظرسنجی قبل، اندکی افزایش داشته است.

در میان سریال‌های تکراری، «پایتخت ۶» که از شبکه آی‌فیلم روی آنتن رفته با ۱۹٫۱ درصد مخاطب صدرنشین شده است و بازپخش «همه چیز آنجاست» و «چاردیواری» هم از این شبکه توانسته به ترتیب ۶٫۵ و ۳٫۷ درصد مخاطب جذب کند.

بر اساس این نظرسنجی، ۲۸٫۱ درصد پاسخگویان غیرتهرانی از «شبکه‌های استانی» سریال‌های تکراری را دیده‌اند. ۱۹٫۵ درصد از پاسخگویان هم از طریق اینترنت بیننده تکرار سریال‌های سیما بوده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه