سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

فیلم سینمایی «یدو» با وجود مجوز نمایش به زودی اکران نمی شود

فیلم سینمایی «یدو»که به تازگی پروانه نمایش گرفته به دلیل حضور در جشنواره‌های خارجی فعلا اکران نمی شود.

فیلم سینمایی یدو

به گزارش خبرگزاری موج، فیلم سینمایی یدو به کارگردانی مهدی جعفری و تهیه‌کنندگی محمدرضا مصباح در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت و به همراه فیلم «بی همه چیز» با پنج سیمرغ برنده بیشترین جوایز این دوره از جشنواره شدند.

این فیلم با بازی ستاره پسیانی محصول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است و داستان پسری نوجوان را در روزهای شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران روایت می‌کند که با مادر و نیز خواهر و برادر کوچکترش در آبادان زندگی می‌کنند.

این فیلم که در جشنواره هم مورد توجه قرار گرفت، به تازگی مجوز نمایش گرفته و محمدرضا مصباح (تهیه‌کننده) درباره اینکه آیا برنامه‌ای برای اکران آن بویژه در  نوروز دارد یا خیر گفت: فعلا قصد اکران« یدو» را نداریم چون در حال برنامه‌ریزی برای حضور فیلم در چند جشنواره هستیم، ضمن اینکه منتظریم وضعیت سینماها نیز کمی بهتر شود.

او افزود: در حال حاضر شرایط سینما مبهم است و نمی‌توان تصمیم گیری کرد چون مشخص نیست چه اتفاقی می‌افتد اما حتما فیلم‌هایی با رشادت صف شکنی و راه را برای سینما باز می‌کنند، چون در حال حاضر نزدیک به ۳۰۰ فیلم در صف اکران هستند و همه فیلمی که کارهای جشنواره‌ای خود را انجام داده و فقط منتظر اکران هستند، فرصت خوبی برای نمایش در سینماها دارند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه