سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

پخش سریال ناجی کردستان از رادیو نمایش و رادیو معارف

سریال رادیویی «ناجی کردستان» از روز شنبه یازدهم بهمن ماه، ساعت ۱۷:۱۵ دقیقه از رادیو نمایش پخش می‌شود و ساعت ۱:۴۵ دقیقه نیز روی آنتن رادیو معارف می‌رود.

رادیو

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اداره کل هنرهای نمایشی رادیو، ژاله محمدعلی تهیه‌کننده سریال رادیویی «ناجی کردستان» گفت: «ناجی کردستان» فضاسازی متنوع و گوناگونی دارد، برای اولین بار در تهیه یک سریال رادیویی افکت سقوط هواپیما با تلفیق چندین صدای دیگر در هم ادغام شده تا فضا برای شنوندگان باورپذیر شود.

وی افزود: از طرفی دیگر معمولاً در تولید یک سریال از یک موسیقی خاص استفاده می‌شود اما در این کار، به دلیل قرار گرفتن اشخاص در موقعیت‌های گوناگون از چندین موسیقی متفاوت استفاده شده است.

این تهیه‌کننده رادیویی عنوان کرد: این اولین همکاری من به عنوان تهیه کننده رادیو با میرطاهر مظلومی در مقام کارگردان بوده است و باید بگویم رفتار حرفه‌ای و تعامل درست ایشان باعث شده تا از نتیجه کار راضی باشم و امیدوارم برای شنوندگان رادیو نیز اینگونه باشد.

سریال رادیویی «ناجی کردستان» به سفارش رادیو معارف در اداره کل هنرهای نمایشی رادیو تولید شده است که به زندگی تیمسار شهید ولی الله فلاحی می‌پردازد.

در این مجموعه رادیویی بهادر ابراهیمی در نقش کودکی، شهریار حمزیان در نقش جوانی و مجید حمزه در نقش بزرگسالی شهید فلاحی به ایفای نقش پرداخته‌اند و رامین پورایمان، عباس توفیقی، احمد گنجی، معصومه عزیز محمدی، فریده دریامج، حمید یزدانی، سیدمجتبی طباطبایی، میرطاهر مظلومی و محمد مجد زاده نیز از دیگر بازیگران آن هستند.

«ناجی کردستان» به نویسندگی حکیمه فرهنگ مهر، تهیه کنندگی ژاله محمد علی، کارگردانی میرطاهر مظلومی، گویندگی بهناز بستان دوست، صدابرداری جعفر جودتی، افکتوری محمدرضا قبادی فر از روز شنبه یازدهم بهمن ماه، ساعت ۱۷:۱۵ دقیقه از رادیو نمایش پخش می‌شود و ساعت ۱:۴۵ دقیقه نیز روی آنتن رادیو معارف می‌رود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه