سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

بازگشایی رواق‌های حرم مطهر رضوی با ۲۵درصد ظرفیت

محمدمهدی برادران مدیر عالی حرم رضوی (ع) از بازگشایی رواق‌های حرم مطهر رضوی با ۲۵درصد ظرفیت و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی خبر داد.

حرم رضوی

به گزارش خبرگزاری موج، محمدمهدی برادران مدیر عالی حرم رضوی (ع) در جلسه‌‌ای مشترک با تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان که به منظور بررسی ظرفیت‌های این حوزه در زمینه مسائل بهداشتی برگزار شد اظهار داشت: حفظ سلامت زائران و زیارتی به دور از نگرانی و دغدغه، خواست همه مسلمانان و شیعیان است. از این رو، ما خادمان علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) وظیفه داریم با همه ظرفیت‌های مادی و معنوی بستر این امر را فراهم آوریم.

وی گفت: با تأکیدات تولیت آستان قدس رضوی ، حرم مطهر رضوی در حوزه مسائل بهداشتی باید نمونه باشد و این مهم با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان محقق خواهد شد.

مدیر عالی حرم مطهر رضوی با بیان اینکه حوزه بهداشت یکی از چندین حوزه خدمت‌رسانی در حرم مطهر رضوی است افزود: در تلاشیم از همه ظرفیت‌ها برای انجام بهترین دستورالعمل‌‌های بهداشتی در حرم مطهر رضوی استفاده کنیم.

برادران ادامه داد: مجموعه آستان قدس رضوی از هر ایده‌ علمی‌ که قابل استفاده باشد و شرایط زیارت کامل را با رعایت بهداشت فراهم آورد، استقبال می‌کند. این آمادگی را داریم که با ایجاد بسترهای مناسب، زمینه اجرای طرح‌ها و ایده‌های ارائه‌شده را در صحن‌ها و رواق‌ها و ... فراهم آوریم.

وی به اقدامات مجموعه آستان قدس رضوی در حوزه سلامت زائران و رعایت بهداشت در حرم مطهر رضوی اشاره کرد و افزود: کارشناسان بهداشت همواره در حال نظارت و بازدید از قسمت‌های مختلف اماکن متبرکه برای اجرای دقیق دستورهای بهداشتی هستند و نکات لازم را به مسئولان امر در حرم مطهر رضوی اعلام می‌کنند. از همین رو، خوشبختانه در گزارش‌هایی که از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرده‌ایم، حرم مطهر رضوی به لحاظ بهداشتی عملکرد بسیار خوبی داشته است.

وی ادامه داد: در بارگاه نورانی ثامن‌الحجج(ع) بیش از ۹۰ درصد زائران و ۱۰۰ درصد خدام از ماسک استفاده می‌کنند. این درحالی است که در کشور کمتر از ۶۰ درصد افراد از ماسک استفاده می‌کنند.

برادران توزیع ماسک در مبادی ورودی حرم مطهر رضوی، اجباری کردن استفاده از ماسک در اماکن متبرکه، تعبیه دستگاه‌های تب‌سنج و مواد ضدعفونی در ورودی‌ها را از دیگر اقدامات بهداشتی حرم مطهر رضوی برشمرد.

وی ادامه داد: برای جلوگیری از ازدحام جمعیت در صحن‌های حرم مطهر رضوی و فراهم آوردن فضای بیشتر برای زیارت زائران، تعدادی از رواق‌ها از جمله رواق امام خمینی(ره)، رواق دارالهدایه، رواق دارالحکمه و شبستان‌های مسجد گوهرشاد تنها با ۲۵ درصد ظرفیت بازگشایی شده‌اند تا علاوه بر فراهم آمدن فضای مناسب زیارت، شیوه‌نامه‌‌های بهداشتی نیز در بهترین شکل ممکن رعایت شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه