سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

گشوده شدن درهای مسجد الحرام به روی نمازگزاران پس از ۷ ماه

درهای مسجد الحرام به روی نمازگزاران پس از ۷ ماه تعلیق به دلیل پاندمی کرونا بازگشایی شد.

مسجدالحرام

به گزارش خبرگزاری موج ، عربستان روز یکشنبه پس از ۷ ماه تعلیق به دلیل شیوع اپیدمی کرونا ، به شهروندان و ساکنان سعودی اجازه اقامه نماز در مسجد الحرام   را داد.

خبرگزاری رسمی عربستان( واس) نیز در این باره گزارش داد که نماز برای شهروندان و ساکنان عربستان برای اولین بار در مسجد الحرام بعد از ۷ ماه تعلیق اقامه می‌شود.خبرگزاری واس اعلام کرد که با آغاز مرحله دوم مراسم عمره و اقامه نماز در مسجد الحرام شهروندان سعودی با ۷۵ درصد ظرفیت ، نماز صبح یکشنبه را در مسجد الحرام که برابر با اول ربیع الاول است ، اقامه کردند.

وزارت امور حج و عمره تأکید کرد که همه اقدامات پیشگیرانه برای محافظت از نمازگزاران اتخاذ شده ، به گونه‌ای که ۴۰۰۰ کارگر ۱۰ بار در روز مسجد جامع را شستشو و ضد عفونی می‌کنند و ۹۰۰ لیتر مواد ضد عفونی کننده دست روزانه از طریق ۳۰۰ دستگاه در تمام راهروهای مسجد جامع و ۱۰۰۰ لیتر ضدعفونی کننده فرش و ۲۵۰۰ لیتر ضدعفونی کننده سطوح توزیع می‌شود .

وزارت بهداشت عربستان سعودی ، روز شنبه ، از ثبت ۳۵۹ مورد جدید ویروس کرونا خبر داد و در مجموع شمار مبتلایان به این ویروس به ۳۴۱،۸۵۴ مورد رسید.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه