سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

با برگزاری آیین افتتاحیه؛

دو مرد با دهانی پر از کلاغ در پردیس تئاتر تهران

نمایش دو مرد با دهانی پر از کلاغ به نویسندگی جمشید خانیان و کارگردانی کامبیز جهانگیری بابادی از دوم مهرماه ۱۳۹۷ در سالن اصلی پردیس تئاتر تهران به روی صحنه رفته است.

دو مرد با دهانی پر از کلاغ

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی گروه نمایشی پرنیان شرق ، نمایش با دو مرد با دهانی پر از کلاغ به نویسندگی جمشید خانیان و کارگردانی کامبیز جهانگیری بابادی، با برگزاری آیین افتتاح در روز یکشنبه دوم مهرماه ۱۳۹۷ با حضور جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و علاقه‌مندان به هنر تئاتر و سینما در سالن اصلی پردیس تئاتر تهران  به روی صحنه رفته است.

نمایش با دهانی پر از کلاغ داستان دو برادری را روایت می‌کند که پس از هفده سال در مکان نامشخصی با یکدیگر دیدار می‌کنند و خاطراتشان را از دوران کودکی تا جوانی‌شان که در زمان جنگ و پس‌ازآن گذشته است مرور می‌کنند. آن‌ها بااینکه فاصله سنی کمی از هم دارند اما در خانواده بسیار مورد تبعیض قرارگرفته‌اند و این موضوع برادر کوچک‌تر را دچار کینه و عقده کرده است که همین مسئله باعث به وجود آمدن اتفاقاتی عجیب و غیرقابل‌پیش‌بینی می‌شود.

در این نمایش که بر مبنای رئالیسم جادویی شکل‌گرفته، حسان بیرامی، محمدرضا گرامی‌نژاد، پریسا سیاوشی، هلنا محمدی بازی می‌کنند.

از دیگر عوامل این نمایش می‌توان به مهدی مرادی دستیار کارگردان، منیژه صادقی منشی صحنه، کامبیز جهانگیری بابادی و مهدیه سادات شاهمرادی طراح و سازنده دکور، معصومه پرورشی طراح لباس و گریم، امیرصالح نجاری انتخاب موسیقی، مسعود غلامیان طراح پوستر و بروشور، حامد اسدی عکاس و مهدیه سادات شاهمرادی مدیر روابط عمومی، اشاره کرد.

نمایشنامه با دهانی پر از کلاغ تاکنون چندین بار توسط کارگردانان مختلفی به روی صحنه رفته است اما این بار با نگاهی تازه و تحلیلگر و همچنین با تکیه‌ بر بازیگرانی جوان و خوش‌ذوق توسط کامبیز جهانگیری بابادی به روی صحنه می‌رود. جهانگیری فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشگاه سوره است و پیش‌از این چندین  نمایش در فرهنگسراهای تهران  به روی صحنه برده است.

علاقمندان برای تهیه بلیت‌های این اثر می‌تواند به سایت تیوال مراجعه کرده و یا به شکل حضوری از گیشه مجموعه پردیس تئاتر تهران بلیت نمایش را تهیه کنند.

نمایش با دهانی پر از کلاغ از دوم تا دوازدهم مهرماه ۹۷ (به‌جز شنبه‌ها) ساعت ۱۸ به مدت‌زمان۶۰ دقیقه در سالن استاد محمد پردیس تئاتر تهران به صحنه می‌رود.

نشانی پردیس تئاتر تهران بزرگراه امام علی، اتوبان شهید محلاتی شرق، خیابان شهید شاه‌آبادی جنوبی، بعد از میدان مالک اشتر، خیابان بقایی، جنب فرهنگسرای خاوران است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه