سرخط خبرها
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

معاون فرهنگی بنیاد شهید در گفتگو با موج:

تولید آثار فاخر در عرصه های مختلف هنری برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت/ چهل برنامه متنوع به مناسبت چهلمین سال انقلاب

حجت الاسلام کاویانی راد گفت: برای تولید اثار فاخر در عرصه های مختلف هنری برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تلاش خواهیم کرد.

حجت الاسلام کاویانی راد

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن کاویانی‌راد در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری موج در مورد میزان موفقیت سمفونی پیروزی که به مناسبت ورود آزادگان اجرا شد و برنامه های آتی برای آن سمفونی گفت: سمفونی پیروزی چهارمین اثری بود که در طول سنوات اخیر تولید شد و مورد استقبال هم قرار گرفت. طبعا وقتی یک اثری در این سطح تولید می شود انگیزه ای برای این که با همین محتوا و همین سبک آثار دیگری هم تولید شود وجود دارد. ما برای آینده تلاشمان را می کنیم که هم در عرصه موسیقی تولیدات فاخری را داشته باشیم و هم در عرصه های هنری دیگر مانند سینما، تئاتر و دیگر بخش هایی که زمینه و بسترهایی برای تحقق ماموریت اصلی ما یعنی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی در پاسخ به این سوال که به مناسبت چهلمین سال انقلاب چه برنامه های فرهنگی دارید؟ گفت: بیش از چهل برنامه را که یکی از آنها همین سمفونی بود که رونمایی شد، پیش بینی کرده ایم.  مثلا بحث برگزاری جشن عبادت فرزند ۴۰۰ ایثارگر در مشهد تحت عنوان جشن شکوفه های ایثار و یا اعزام پیام آوران ایثار به مجامع با رویکرد چهلمین سال انقلاب که یک کار فرهنگی است.

معاون فرهنگی بنیاد شهید افزود: برنامه دیگری که به مناسبت چهل سالگی انقلاب طراحی شده جشنواره ورزشی و تیراندازی عشایر است  که ایثارگران عزیز از قشر عشایر با تفنگ های سنتی در آن شرکت می کنند و این برای اولین بار است که برنامه ای با این مختصات برای  گروهی که شاید تا کنون توجه زیادی به آنها نشده بود، برگزار می‌شود.

 

ایجاد دسترسی به اسناد شهدا محیا شد

وی افزود: انتشار ویژه نامه و انتشار کتاب فرهنگ اعلام شهدا، رو نمایی از دو سایت در فضای الکترونیکی که به منظور دیجیتالی شدن و ایجاد دسترسی به اسناد شهدا راه اندازی شده که برای اولین بار است که در این سطح زمینه دسترسی محققان را فراهم می کند تا بتوانند از اطلاعات مختلفی که در مورد شهدای عزیز در اختیار بنیاد است استفاده کنند. همچنین سایت قربانیان ترور را داریم که به صورت جدیدی به روز رسانی شده و با ماموریت های جدیدی انشالله کار خودش را ادامه خواهد داد.

حجت الاسلام کاویانی راد در پاسخ به این سوال که برنامه شما برای تعامل بیشتر و اثر گذار با سینماگران چه بوده است گفت: یکی از کارهای ما جشنواره فیلمی بود که حدود دو ماه قبل اختتامیه آن برگزار شد. بیش از هزار اثر به این جشنواره رسید و همکاری و تعامل خوبی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین صدا و سیمای جمهوری اسلامی برقرار شد که نتیجه آن تاثیر به سزا و مثبتی در تولید فیلم و وصول آثار فاخر در این زمینه بود.

وی تاکید کرد: طبعا به این حد نمی شود اکتفا کرد و بنای ما گسترده کردن سطح مشارکت و همکاری با نهادهایی است که در زمینه سینما فعال هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه