کتاب قصه‌های قشنگ ایرانی منتشر شد

انتشارات آستان قدس رضوی برای نخستین‌بار جلد دوم مجموعه دو جلدی قصه‌های قشنگ ایرانی را در قالب کتاب‌های پروانه برای گروه سنی نوجوانان منتشر و روانه بازار کرده است.

کتاب قصه های قشنگ ایرانی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی انتشارات آستان قدس رضوی، تاریخ باشکوه کشور ایران کتاب‌هایی پر از حکایت‌ها و قصه‌های زیبا و شنیدنی دارد که تعدادی از این قصه‎ها از ۳۰ کتاب مهم و معروف توسط مجید ملامحمدی در کتاب قصه‌های قشنگ ایرانی بازآفرینی شده‌اند.

ملامحمدی به عنوان نویسنده در جلد دوم این اثر به بازآفرینی قصه‌هایی زیبا و جذاب می‌پردازد که برگرفته از برخی کتاب‌های کهن ایرانی از قبیل کشف‌الاسرار، قصه‌های شیخ بهایی، قصه‌های زهرالربیع، شاهنامه، قصه‌های لقمان حکیم، تاریخ طبری، قصه‌های بهلول، مرزبان‌نامه، امثال و حکم دهخدا، مثنوی معنوی، لطایف‌الطوایف، روضه خلد، چهار مقاله عروضی، هزار و یک شب و مثنوی طاقدیس هستند.

علاوه بر این، نویسنده در پایان هر داستان کوتاه، معرفی مختصری از کتاب مرجع آن داستان ارائه می‌کند و به این ترتیب زمینه آشنایی مخاطبان با این کتاب‌های کهن نیز فراهم می‌شود.

گناه بزرگ، دوری از فقیران، حاکم و پارچه خیالی، سکه‌های درخت نامقدس، داستان اصحاب کهف، بهلول در قصر خلیفه، سرگذشت کوزه پر آب، کدخدا و مرد حقه‌باز، دعا به جان حاکم، شیر گرفتار، شهر دزدها و ... عناوین برخی از داستان‎های این کتاب 180 صفحه‌ای است.

به‌نشر(انتشارات آستان قدس رضوی) جلد دوم کتاب قصه‌های قشنگ ایرانی را در قطع وزیری کوتاه و با شمارگان 1000 نسخه منتشر کرده و به قیمت 180 هزار ریال در دسترس مخاطبان قرار داده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه