سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

بازگشت «ترمیناتور» به سینما

فیلم «ترمیناتور۲: روز داوری» بعد از ۲۶ سال در قالب سه بعدی در سینما اکران می‌شود.

ترمیناتور

به گزارش خبرگزاری موج، فیلم «ترمیناتور ۲: روز داوری» به عنوان اولین فیلم سه بعدی با بازی «آرنولد شوارتزنگر» از تاریخ ۲۵ اوت توسط کمپانی «Distrib Films» در سینماهای آمریکا به روی پرده می‌رود.

فیلم «ترمیناتور ۲: روز داوری» ساخته «جیمز کمرون» و با بازی «آرنولد شوارتزنگر» که یکی از پرآوازه‌ترین فیلم‌های دهه ۹۰ سینمای جهان محسوب می‌شود انقلابی در عرصه جلوه‌های بصری کامپیوتری در سینمای جهان ایجاد کرد و موفق به کسب دو جایزه اسکار بهترین جلوه‌های ویژه و گرافیک کامپیوتری و بهترین جلوه‌های ویژه صوتی و تصویری شد.

این فیلم با هزینه تولید بیش از ۱۰۰ میلیون دلار پرهزینه‌ترین فیلم سینما در زمان خود بود.

این فیلم اکشن و علمی-تخیلی که در زمان اکران خود به فروش بالغ بر ۵۰۰ میلیون دلار دست یافت حالا با بازسازی در فرمت سه بعدی اولین نمایش جهانی خود را در بخش کلاسیک جشنواره برلین تجربه کرد و چندی دیگر به صورت عمومی در  آمریکا اکران می‌شود.

«کامرون» در سال ۱۹۸۴ با ساخت فیلم «ترمیناتور» توانست «آرنولد شوارتزینگر»، قهرمان پرورش اندام اتریشی را به یک سوپر استار هالیوودی تبدیل کند و در سال ۱۹۹۱ نیز با ساخت قسمت دوم با عنوان «ترمیناتور ۲: روز داوری» این فیلم را به یک مجموعه موفق هالیوودی تبدیل و عنوان کرد که داستان خود را در قالب این دو قسمت تمام کرده است.

وی در سال ۲۰۰۳ ساخت فیلم «ترمیناتور: ظهور ماشین‌ها» و در سال ۲۰۰۹ «ترمیناتور: رستگاری» را به دلیل شایسته ندانستن آنها به عنوان دنباله رسمی این سری فیلم تایید نکرد.

«ترمیناتور: پیدایش» به کارگردانی «آلن تیلور» با بودجه ۱۷۰ میلیون دلاری در سال ۲۰۱۵ ساخته شده که در آن علاوه بر «آرنولد» ۶۷ ساله در نقش اصلی، «امیلیا کلارک»، «جیسون کلارک» و «جان کورتنی» نیز ایفای نقش می‌کردند و «جیمز کامرون» نیز این فیلم را دنباله ارزشمند و رسمی این مجموعه فیلم معرفی کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه