سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

وداع دانش‌آموزان دبیرستان علمی همدان با شهید سپهر

صبح امروز پیکر شهید «حسین سپهر» از شهدای تازه تفحص‌شده در بین دانش‌آموزان دبیرستان علمی شهر همدان تشییع شد.

DAruQrzP0rjz

به گزارش خبرگزاری موج، حسین سپهر از بسیجیان شهر همدان بود که 26 دی سال 65 از لشگر انصارالحسین (ع) سپاه همدان عازم جبهه حق علیه باطل و در حالی که فقط 15 سال داشت در گردان تخریب این لشگر مشغول به خدمت و پس از شرکت در عملیات کربلای 5 در منطقه شلمچه در درگیری با نیروهای دشمن مفقودالجسد می‌شود.

پیکر این شهید پس از گذشت 30 سال، در منطقه عمومی ابوالحصیب تفحص شد و پس از انجام آزمایش DNA مشخص شد که این پیکر متعلق به شهید حسین سپهر است.

با توجه به اینکه خانواده شهید حسین سپهر ساکن تهران هستند، مراسم تشییع و خاکسپاری این شهید در تهران برگزار می‌شود البته به علت تحصیل این شهید بزرگوار در مدرسه علمی، پیش از انتقال مراسم وداع با پیکر شهید در محل تحصیل‌اش برگزار شد.

شهید حسین سپهر متولد سال 49، از دانش‌آموزان ممتاز مدرسه علمی همدان بود که با معدل 18.64 و انضباط 20 راهی خط مقدم شد. او با وجود سن و سال کمش در بین گردان تخریب یک معلم اخلاق بود.

سپهر از مردان شجاع، بزرگوار، با درایت و باتقوا بود که به نماز اول وقت بسیار اهمیت می‌داد و در عملیات کربلای 5 که دشمنان شدیدترین آتش‌ها را بر سر رزمندگان می‌ریختند، طعم شیرین شهادت را چشید.

برادر شهید سپهر گفت: شهیدان به کل جامعه تعلق دارند و وابستگی به همرزمان و جامعه انقلابی بسیار وسیع‌تر از یک وابستگی خانوادگی است.

فرازی از وصیت‌نامه شیهد حسین سپهر: «خدایا از تو می‌خواهم که مرا آنچه نهادی که جز تو نبینم، نگویم و نشنوم و مرگ برایم به منزله پلی باشد که مرا از زندانی دردناک به جایگاه آباد و باغ زیبائیان رهنمون سازد و اینکه خدایا لیاقت شهادت را از تو می‌خواهم.»

شب گذشته نیز مراسم وداع با شهید حسین سپهر در مسجد مهدیه شهر همدان برگزار شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه